Koe huikea Helsinki seikkailu ja ihastu Parocin uuteen akustiikkaratkaisuun Flytour XD Helsingissä

11 marras 2016

FlyTour XD Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen 4D-elokuvaelämyksen kaikille aisteille pääkaupungistamme ja sen kauneimmista nähtävyyksistä. Ihanteellinen sijainti Kauppatorin ja Katajanokan kulmassa luo mahdollisuuden lähteä tutustumaan tarkemmin elokuvassa näytettyihin kohteisiin. 

Flytour XD Helsinki

Elokuvateatterista ja kahvilasta koostuvan rakennuksen on suunnitellut Arkkitehdit-Q4. Rakennuksessa on käytetty paljon puuta ja sen rakenteet ovat valmistettu CLT massiivipuuelementeistä. Kahvilan sisustus on Studio Arcibellan käsialaa. Kotimaista osaamista korostavaan kohteeseen Paroc on tuonut parasta ammattitaitoaan. Rakennuksen eristämiseen on käytetty PAROC ROS ja PAROC ROB kattoeristeitä ja elokuvasali on vuorattu ääntä vaimentavalla mustalla PARAFON Buller akustiikkalevyllä.

 

Kahvilaan on luotu katseen vangitseva, eri tasoista muodostuva akustiikkakatto Parocin uutta PARAFON® Step™ akustiikkalevyä hyödyntäen. Arkkitehtitoimisto Lyckefors & Bornsteinin kanssa yhteistyössä kehitetty uutuustuote tuo akustiikkalevyt eloon inspiroivilla väreillä ja moniulotteisilla tasoilla. Uusi akustiikkalevysarja antaa mahdollisuuden leikittelevämpään ja monipuolisempaan suunnitteluun.

 

PARAFON Stepin avulla liiketilojen, koulujen, ravintoloiden ja kahviloiden katot ja seinät saadaan tukemaan tilan kokonaisilmettä entistäkin paremmin. PARAFON Step tuo uutta tyyliä ja näyttävyyttä akustiikkalevyihin.

 

Lisätietoja:

Marcus Lönn, Aluepäällikkö Akustiikka, 040 922 0956