Paroc IEX 2016 messuilla Kölnissä

09 touko 2016

Paroc, yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen tuottajia esittelee teknisiä eristeratkaisujaan IEX 2016 messuilla.

Insulation Expo Europe -messut on merkittävä tekniseen eristämiseen keskittyvä tapahtuma Euroopassa ja se järjestetään Kölnissä 11-12 toukokuuta.

Paroc esittelee osastollaan teknisiä eristetuotteita ja -ratkaisuja, kuten putkiläpivientien sekä ilmanvaihtokanavien paloeristysratkaisuja, teräsrakenteiden palonsuojausta sekä putkistojen eristysvaihtoehtoja.

”Tänä vuonna olemme halunneet tuoda tuotteemme ja ratkaisumme konkreettisesti asiakkaidemme katsottavaksi ja kosketeltavaksi,” sanoo markkinointipäällikkö Johanna Harila. ”Osastollamme tulee vierailemaan messukävijöitä eri puolilta maailmaa ja kansainvälinen asiantuntijatiimimme on valmis tarjoamaan heille neuvoja Parocin tuotteista ja ratkaisuista." Paroc tarjoaa asiakkaille myös mahdollisuuden jakaa ideoita tulevaisuuden eristeestä innovaatiokilpailussa. Kilpailun voittaja palkitaan VIP-lipulla hiihdon MM-kisoihin Lahteen vuonna 2017.

IEX messujen järjestäjä arvioi tapahtumassa vierailevan kahden päivän aikana yli 6000 kävijää, eristeiden tukkumyyjiä, eristysteknologian ja -jalostuksen osaajia, talotekniikan suunnittelijoita, rakentamisen ammattilaisia, arkkitehtejä ja konsultteja. Yli 200 näytteilleasettajaa esittelevät innovatiivisia lämmöneristys- sekä palo- ja meluntorjuntaratkaisuja.

Parocin IEX 2016 osasto 310 on hallissa 8.