Paroc mukana Laurin talot -ohjelmassa eristeyhteistyökumppanina

10 maalis 2017
Paroc on toimittanut paloturvalliset eristeratkaisut Elastisen, Jarpin ja Valavuoren taloihin. Lisäksi Elastinen ja Lauri Ylönen saivat taloihinsa Parocin upeat ääntä vaimentavat akustiikkalevyt Laurin ja Vallilan yhteistyössä toteuttamalla kuosilla.

Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).

 
Laurin talot -ohjelma alkaa 3.4.2017 Mtv3:lla. Paroc on mukana ohjelmassa eristeyhteistyökumppanina. Ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Lauri suunnittelee talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja monitoimimies Aleksi Valavuorelle.

Paroc haluttiin mukaan projektiin, koska Parocin paloturvalliset ja energiatehokkaat eristysratkaisut sopivat erityisen hyvin ohjelmassa nähtäviin puurakenteisiin taloihin. Paroc on toimittanut rakentamisen eristeet Valavuoren ja Jarpin taloihin, puhallusvillat Elastisen taloon ja näiden lisäksi akustiikkalevyjä Lauri Ylösen ja Elastisen taloihin. Lauri on suunnitellut akustiikkalevyjen kuosin itse ja toteuttanut sen yhteistyössä Vallilan kanssa.

Ohjelman kuvaus

Laurin talot ohjelmassa seurataan neljän talon ja perheen matkaa omasta kodista unelmoinnista ideoinnin kautta suunnitteluun, rakentamiseen ja lopulta muuttoon. Matkan aikana kuljetaan ympäri kotimaata ja maailmaa etsimässä ideoita, inspiraatiota, asiantuntijoita ja ratkaisuja tehdä asiat entistä laadukkaammin, paremmin ja kustannustehokkaammin. Ohjelmassa painotetaan kotimaisuutta, suomalaista osaamista ja suomalaista näkemystä toimivan kodin suunnittelussa ja rakentamisessa. Luvassa on paljon mielenkiintoista tietoa, hauskoja tapahtumia ja suuria tunteita esiintyjien ja Laurin tarinan ympärillä. Ohjelmaan tehdään suurella sydämellä ja tuntuvalla budjetilla laadukkaimmaksi suomalaiseksi tuotannoksi rakentamisen ja asumisen genreen.

Lisätietoja

Johanna Harila, Johanna.harila@paroc.com, puh. 040 844 3233

 

Seuraa ohjelmaa ja Parocin osuutta projektissa somekanavissamme