Paroc nostaa MM-kisatunnelman ja lämmön kattoon

21 helmi 2017

Paloturvallisten eristeratkaisujen valmistaja Paroc on Lahdessa 22.2.−5.3.2017 järjestettävien pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen kansainvälinen yhteistyökumppani. Paroc näkyy MMkisoissa punavalkoraitana ja logoina kisa-alueilla sekä erityisesti PAROC eXtra -kivivillalla eristetyllä Paroc-saunalla.


Kuva:Jonne Sippola

Suomi 100 -juhlavuosi tekee Lahden MM-hiihdoista erityiset, sillä kisat ovat satavuotiaan Suomen suurin tapahtuma. Paroc tuo Lahteen työntekijöitä ja vieraita nauttimaan kisatunnelmasta ja huikeista urheilusuorituksista. Lisäksi tarjoamme ainutlaatuisen saunakokemuksen keskellä suurta urheilujuhlaa merikonttiin rakennetussa Paroc-saunassa. Sauna on auki yleisölle kisapäivinä klo 13-18 ja mikä parasta saunan lauteilta voi seurata suoraa lähetystä MM-hiihdoista.

Kisakunto huipussaan liikuntahaasteen myötä

Polar, kisojen virallinen ajanottokumppani, järjesti kaikille yhteistyökumppaneille kuuden viikon mittaisen liikuntahaasteen, jossa liikuntaa harrastamalla kerättiin minuutteja omalle joukkueelle. Eniten minuutteja kerännyt joukkue palkittiin MM-hiihtojen VIP-lipuilla.

”Polar Challenge vahvisti Paroc-henkeä ja samalla edisti terveellisiä elämäntapoja Lahden MM-hiihtojen hengessä. Kampanja vaikutti monen liikuntatottumuksiin ja parantaa toivottavasti hyvinvointia vielä haasteen jälkeenkin. Yli 117 000 liikuntaminuuttia kerännyt joukkueemme oli innostunut haasteesta ja tietysti iloinen voitostaan”, sanoo Paroc Groupin markkinointi- ja viestintäjohtaja Olga van Iterson.

Paroc-henkeä voi nähdä myös MM-kisoissa, sillä vapaaehtoisia eri maiden henkilöstöstä on koko kisojen ajan esittelemässä Paroc-saunaa ja kertomassa Parocista, jopa kymmenellä eri kielellä.

Seuraa Parocia sosiaalisessa mediassa:

Facebook https://www.facebook.com/parocfinland
Instagram https://www.instagram.com/paroc_owenscorning/
Twitter https://twitter.com/OC_Paroc
Linkedin http://www.linkedin.com/company/33731?