Paroc tuo Lahden 2017 MM-hiihtojen tiloihin paremman äänimaailman kuvitetuilla akustiikkalevyillä

30 tammi 2017
Paroc Group, energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristysratkaisujen valmistaja, on ylpeä Lahden MM-hiihtojen yhteistyökumppani. Osana yhteistyötä Paroc varustaa kisojen sisätiloja PARAFON-akustiikkalevyillä, joihin on painettu tunnettujen urheilusankareiden kuvia.

Akustiikkalevyt digipainossa

Paroc parantaa Lahden kisakylän sisätilojen akustiikkaa vähentäen vanhan kisapaikan kaikua ja kopinaa seinään kiinnitettävillä PARAFON-akustiikkalevyillä. Levyjen valmistusmateriaali on palamaton kivivilla. Toimittajien tilojen seinille kiinnitettiin akustiikkalevyt helpottamaan työskentelyä nopeatempoisessa ympäristössä. Lisäksi alueen akustiikka virkistetään pienemmillä ja suuremmilla akustiikkalevyillä, joita koristavat Lahden urheilulegendat kautta aikojen. Kuva digipainetaan levyn pintaan ja pinta viimeistellään ultraviolettivalon avulla. Tekniikka mahdollistaa monenlaisten kuvien käytön myös isona pintana sisätiloissa.

”Lahden 2017 MM-hiihtoja koristavat uniikit akustiikkalevyt, mutta kertakäyttöisiä ne eivät ole. Jokaisella asentamallamme levyllä on tarkoitus ja paikka, jonne ne joko jäävät tai jonne ne kisojen jälkeen siirretään. Halusimme korostaa levyjemme ajattomuutta ja halua tuottaa pitkäaikaisia ratkaisuja, samalla kun kerromme kisojen ajan tarinaa urheilusta Lahdessa”, kertoo yhteistyöstä vastannut Paroc Groupin aluepäällikkö Marcus Lönn.

"Lahti2017 palvelulupauksena on "Juhlakisat, jossa jokaisella on hyvä olla". Katsojien lisäksi kisoissa työskentelee tuhansia ihmisiä median tehtävistä vapaaehtoisiin ja luonnollisesti itse urheilijoihin. Legendaarisin Suomen Hiihtomuseon kuvin tulostetuin Parocin akustiikkalevyin myös heidän kisakokemuksensa tulee olemaan aiempaa miellyttävämpi - niin silmille kuin korville", sanoo Lahden 2017 -juhlakisojen markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykänen.

Paroc ja Lahti2017 -organisaatio varmistavat yhdessä, että kisoista tulee onnistunut, kestävällä tavalla toteutettu kansainvälinen tapahtuma, johon osallistuminen on positiivinen kokemus niin urheilijoille kuin katsojillekin. Yhteistyötä tukee molemminpuolinen sitoutuminen vastuullisuuteen, kuten energia- ja materiaalitehokkuuden parantamiseen. Lahti2017 haluaa näyttää esimerkkiä suomalaisista maailman vastuullisimpina kisajärjestäjinä. Paroc on ympäristön vastuullisen rakentamisen innovatiivinen ja luotettava kumppani.

Lisätietoa:
Olga van Iterson, Paroc Group markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh 050 325 2376

Lahdessa järjestetään vuonna 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut historiallisen seitsemännen kerran. Lahti2017 haluaa tarjota tapahtuman, jossa jokaisella on hyvä olla sekä kokemuksen, jossa yhdistyvät maailmanmestaruuskisojen huippujännitys, erinomaiset oheistapahtumat ja asiakaspalvelu.