PAROC-sandwichelementit

PAROC-sandwichelementtiPAROC-elementit ovat korkealuokkaisia sandwichelementtejä, joiden ydin on PAROC structural -kivivillaa. Villaydin ja siihen liimatut teräsohutlevypinnat muodostavat yhdessä lujan komposiittirakenteen, joka täyttää ulkoseinille, väliseinille ja sisäkatoille asetetut lujuusvaatimukset.

Kaikki PAROC-sandwichelementteihin liittyvät tiedot ovat osiossa

Ratkaisut/Sandwichelementit >>

Loputtomat arkkitehtoniset mahdollisuudet

PAROC-elementtimallistomuotoelementit ja runsas värivalikoima tuovat loputtomat arkkitehtoniset mahdollisuudet julkisivujen suunnitteluun. PAROC-elementtien hyvien lujuusominaisuuksien ansiosta elementtien pintaan voidaan haluttaessa kiinnittää erilaisia verhousmateriaaleja. Tutustu myös referensseihimme ja näe, kuinka PAROC-elementtejä on käytetty arkkitehtuurissa eri puolilla maailmaa.  

Erinomaiset tekniset ominaisuudet

PAROC-elementtirakenteet täyttävät kaikki nykyisten rakennusstandardien vaatimukset. Palamattomuus ja jopa neljän tunnin palonkestoluokitus takaavat rakennusten paloturvallisuuden. Elementtien erinomaisen lujuuden ja jäykkyyden ansiosta ne voidaan mitoittaa pitkille jänneväleille taipuman pysyessä silti pienenä. Hyvä lämpöeristys ilman kylmäsiltoja ja luotettava tiiviys takaavat, että energiatehokkuus on huippuluokkaa.

Elementtityypit

PAROC-sandwichelementtejä käytetään ulko- ja väliseinissä sekä sisäkatossa. Kaikki elementtimme perustuvat AST (Advanced Structural Technology) -teknologiaan ja korkealuokkaiseen PAROC structural -kivivillaan. PAROC-elementtejä on neljää teknisiltä ominaisuuksiltaan erilaista tyyppiä: AST® T, AST® S, AST® F ja AST® . Valitse elementtityyppi tarvittavan lujuuden, palonkestävyyden ja lämpöeristyksen mukaan. Elementtien tekniset ominaisuudet eivät siis vaihtele elementtimallin vaan valitun elementtityypin mukaan. 

Elementtien mitat

PAROC-elementtien paksuudet ovat: 50, 80, 100, 120, 150, 175, 200, 240 ja 300 mm. Moduulileveys on 1 200 mm (hyötyleveys 1 196 mm) ja enimmäispituus 12 m.
Joissakin tapauksissa voi olla käytännöllisempää käyttää PAROC flex -elementtejä, joiden leveys voi olla 300–1 100 mm ja paksuus 80-240 mm. PAROC flex -elementtejä voidaan valmistaa kaikista elementtimalleista lukuun ottamatta PAROC shadow -elementtejä.