PAROC-elementit ovat laadukkaita, teräspintaisia sandwichelementtejä, joiden ydin on kivivillaa. Niiden tärkeimpiä käyttökohteita ovat liike-, teollisuus- ja toimistorakennusten sekä julkisten rakennusten julkisivut, väliseinät ja sisäkatot

Sandwichelementtijärjestelmään kuuluu kaikki täydelliseen rakenteeseen tarvittavat: elementit, kiinnikkeet, listat, profiilit, tiivisteet, nostovälineet ja ensiluokkainen tekninen tuki. PAROC-elementtiratkaisut täyttävät kaikki modernin rakentamisen vaatimukset – edustava ulkonäkö, erinomainen paloturvallisuus, pitkät jännevälit, lyhyt rakennusaika sekä energia- ja kustannustehokkuus.

Valikoimassamme on ratkaisut myös tilojen erityistarpeisiin, esimerkiksi tavallista parempaan paloturvallisuuteen, hygieniaan, akustiikkaan tai tyylikkääseen arkkitehtuuriin. Yhdessä optimoidun detaljisuunnittelun kanssa nämä nykyaikaiset sandwichelementtiratkaisut täyttävät kaikkien rakennusprojektiin osallistuvien osapuolten tekniset, esteettiset ja taloudelliset vaatimukset.

Paroc Panel Systemin ainutlaatuinen palvelupaketti perustuu osaamiseemme ja 30 vuoden kokemukseen. Luotettavat ja joustavat toimintomme helpottavat rakennusprojektin hallinta projektien suunnittelusta asennukseen. Palvelupaketti sisältää kokonaisvaltaisen tuen, joka takaa sujuvan suunnittelun, täsmälliset toimitukset ja nopean asennuksen sekä minimoi kustannukset.