Suositeltava jälkikaiunta-aika on 1,0 sekuntia, kun äänen taajuus on 250–4 000 Hz. Keittiön akustiikkakaton on oltava hygieeninen ja pestävä. Puhdista tila huolellisesti ennen katon asentamista.

Asenna pestävät akustiikkalevyt koko sisäkaton pintaan. Selvitä vaadittava hygieniataso ennen tuotteen ja asennusmenetelmän valintaa. Alaslasketun katon yläpuolelle ei saa muodostua alipainetta, sillä se voi johtaa kosteuden tiivistymiseen ja epäpuhtauksiin. Tiivistä katto huolellisesti. Kiinnitä huomiota läpivienteihin. Tiiviissä katossa on oltava avautuvia huoltoluukkuja. 

Suosittelemme seuraavia tuotteita:

PARAFON Hygien

 

Ravintolat

Suositeltava jälkikaiunta-aika on 1,0 sekuntia, kun äänen taajuus on 250–4 000 Hz. Jos tilassa vietetään myös vapaa-aikaa, tarvitaan erityistä akustiikkasuunnittelua. Ravintoloissa on rajattava äänen kulkeutumista pöytien välillä ja pidettävä melutaso matalana. 

Asenna akustiikkalevyt peittämään kaksi kolmasosaa sisäkaton pinnasta. Jos kalustus on kovapintaista ja heijastaa ääntä, absorboivien materiaalien on peitettävä koko katon pinta. Jos sisustuksessa on käytetty pehmeitä materiaaleja, ääntä absorboiva ala voi olla pienempi.

Suosittelemme seuraavia tuotteita:

PARAFON Hygien, PARAFON Exclusive, PARAFON Royal, Paracem