Suositeltava jälkikaiunta-aika on noin 0,6 sekuntia, kun äänen taajuus on 250–4 000 Hz. Suunnittelussa on otettava huomioon työntekijöiden määrä, äänekkäät toimistolaitteet ja se, että puhelinkeskustelut ovat luottamuksellisia.  

Kokoustilat 

Pieniin kokoustiloihin suositellaan 0,6 sekunnin ja suuriin 0,8 sekunnin jälkikaiunta-aikaa, kun äänen taajuus on 250–4 000 Hz. Puheen pitää kuulua selvästi huoneen kaikissa osissa. Suurissa tiloissa on käytettävä ääntä heijastavia pintoja. Kokoustiloissa käydyt keskustelut ovat usein luottamuksellisia, joten tilojen välisestä äänieristyksestä on huolehdittava.

Asenna akustiikkalevyt koko sisäkaton pintaan ja, mikäli mahdollista, sivuseinien yläosiin. Suurissa tiloissa katon keskialueelle asennetaan ääntä heijastavat levyt.

Suosittelemme seuraavia tuotteita:

PARAFON Classic, PARAFON Exclusive, PARAFON Reflex, PARAFON Royal, Paracem

 

 

 

 

Avokonttorit

Suositeltava jälkikaiunta-aika on 0,5 sekuntia, kun äänen taajuus on 250–4 000 Hz. Tehokas äänenvaimennus ja peiteääni häivyttävät häiritsevät äänet työpisteiden väliltä. 

Ääntä heijastavia pintoja tulee välttää. Asenna akustiikkalevyt koko sisäkaton pintaan ja kunkin työpisteen sivuseiniin. Työpisteet rajataan akustisilla sermeillä, jotka vaimentavat ääntä tehokkaasti.

Suosittelemme seuraavia tuotteita:

PARAFON Classic, PARAFON Exclusive, PARAFON Royal, PARAFON Slugger