PAROC-sandwichelementtien asentaminen on helppoa ja nopeaaPAROC-elementtien asentaminen on helppoa ja nopeaa. Elementit ovat kevyitä ja käytännöllisiä, ja ne voidaan asentaa lähes millaisessa säässä hyvänsä. Koska elementit ovat sellaisenaan heti käyttövalmiit, kuivumista vaativaa jälkikäsittelyä ei tarvita asennuksen jälkeen. Toimitamme kolliluettelot ja asennuskaaviot, jotka helpottavat työmaasuunnittelua ja itse asennusta.

Tehokas työmaalogistiikka

Työmaasuunnittelun helpottamiseksi toimitamme ennen elementtitoimitusta asennuskaaviot, joihin on merkitty elementtien koodit ja elementtikollien sijoittelu työmaalla. Yksityiskohtaiset asennusohjeet ja projektikohtaiset detaljipiirrokset, yhteensopivat tarvikkeet ja opastus asennuksen alkuvaiheessa nopeuttavat asennustyötä.

Elementit asennusjärjestyksessä

Laadimme arkkitehtikuvien perusteella elementtikuvat, joista ilmenevät jokaisen elementin mitat. Suunnitelman pohjalta tehdään asennuskaaviot ja pakkaussuunnitelma. Elementit pakataan kestäviin pakkauksiin asennusjärjestyksessä. Tarvittaessa erikoissahaukset voidaan tehdä tehtaalla.

Turvalliset nostimet

Turvalliset ja testatut LiftAid-nostimet tuovat lisätehokkuutta elementtien asennukseen. Käteviä ja patentoituja nostimia voidaan käyttää PAROC-elementtien vaaka- ja pystyasennukseen. Sovi nostinten vuokrauksesta etukäteen.

Asennuskumppanit

Paroc Panel Systemin myynti voi suositella paikallisia asennusliikkeitä, joilla on koulutuksen lisäksi kokemusta PAROC-elementtien asentamisesta.