Tunnettu ja arvostettu

Paroc työnantajanaTuotantolaitokset viidessä maassa ja toiminnot 14 maassa eri puolilla Eurooppaa tekevät Parocista tunnetun toimijan omalla alallaan. Laadukkaat tuotteet ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat vuosien kuluessa saaneet tunnustusta ja luoneet luottamusta. Haluamme tarjota parasta niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Suurena yhtiönä Paroc pystyy tarjoamaan kiinnostavia uramahdollisuuksia eri maissa, projekteissa ja tehtävissä. Olemme kuitenkin myös riittävän pieni säilyttääksemme työympäristön dynaamisuuden, josta hyötyvät niin asiantuntijat kuin tuotantotyön tekijätkin.

Uusin Paroc Pulse -henkilöstökysely tuo esiin vahvuutemme: motivoituneet työntekijät sekä haastavat ja motivoivat työtehtävät. Parocin henkilöstö on tyytyväinen myös tasapuoliseen kohteluun, hyvään tiimihenkeen, verkostoitumiseen ja hyviin työtovereihin. Keskitymme vielä kehittämään johtajuutta, koulutusmahdollisuuksia ja kehityskeskustelujen laatua.

Ympäristö ja energia

Samalla kun pyrimme tekemään Parocista parhaan mahdollisen työpaikan, keskitymme myös ympäristö- ja energia-asioihin.Ilmastonmuutoksen torjuminen on yksi työmme jatkuvista haasteista. Paremman energiatehokkuuden ja siihen liittyvien ratkaisujen tarve lisääntyy jatkuvasti, mikä merkitsee meille pitkää ja kiireistä tulevaisuutta.

Parocin eristeratkaisujen avulla voidaan pienentää energiankulutusta ja edistää näin vastuullisempaa elämäntapaa. Pidämme työtämme tärkeänä ja olemme ylpeitä siitä, mitä teemme.