Ulkoseinien eristeiden asennustuotteet

Eristevillojen lisäksi saat Parocilta kaikki ulkoseinien eristeiden asennustuotteet saumateipeistä tiilisiteisiin. Asennustuotteiden avulla eristyslevyt ovat asennettavissa helposti ja varmasti. Tutustu myös Parocin eristevillojen asennusohjeisiin
PAROC XFB 001 Image

PAROC XFB 001 (Tiiliside)

PAROC XFB 001 -tiilisidettä käytetään tiiliverhouksen sitomiseen kiviaineiseen runkorakenteeseen. Tiiliside on tehty haponkestävästä teräksestä. Seinän maksimikorkeus  ≤ 6 m.


PAROC XFP 002 Image

PAROC XFP 002 (Naulausvälike)

PAROC XFP 002 - muovisen naulausvälikkeen avulla estetään tuulensuojaeristeen litistyminen aluslautoja kiinnitettäessä.


PAROC XFS 002 Image

PAROC XFS 002 (Julkisivuruuvi)

PAROC XFS 002 on ulkoverhouksen aluspuun kiinnittämiseen tarkoitettu erikoisruuvi. Pituudet 270 mm (suoraruuvaus) ja 330 mm (vinoruuvaus) tarkoitettu PAROC Cortex One 180 mm + CLT-asennukseen.

PAROC XFW 003 Image

PAROC XFW 003 (Aluslevy)

Metallista PAROC XFW 003 -aluslevyä käytetään esim. PAROC Renovan kiinnittämiseen. Aluslevy on valmistettu galvanoidusta teräslevystä. Tarve: 3 kpl/ PAROC Renova -levy.

PAROC XMW 065 Image

PAROC XMW 065 (Tuulensuojakangas)

PAROC XMW 065 -tuulensuojakangas on valmistettu polypropeenista. Erinomaisesti tuulelta suojaavaa kangasta käytetään tuulensuojakerroksena tuulettuvissa ulkoseinissä.

PAROC XST 020 Image

PAROC XST 020 (Saumausteippi)

PAROC XST 020 - erittäin hyvin tarttuvaa saumausteippiä käytetään tuulensuojaeristeiden saumojen tiivistämiseen. Tarjolla 60 ja 100 mm leveänä.

Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. Teipin varastointilämpötila on +5 - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Teippaamista ei tule tehdä pakkasella. 


PAROC XST 021 Image

PAROC XST 021 (Saumausteippi)

PAROC XST 021 -saumausteippiä käytetään tuulensuojaeristeiden ulkokulmien tiivistämiseen, jonka käyttö nopeuttaa ja helpottaa tiivistämiseen käytettävää asennustyötä. Saumausteipin leveys on 350 mm ja siinä on 2 erillistä pitkittäissuuntaista teippipintaa reunoissa. Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. Teipin varastointilämpötila on +5 - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Teippaamista ei tule tehdä pakkasella. 


PAROC XST 040 Image

PAROC XST 040 (Saumausteippi)

PAROC XST 040 - erittäin hyvin tarttuvaa mustaa saumausteippiä käytetään tuulensuojaeristeiden saumojen tiivistämiseen. Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. Teipin varastointilämpötila on +5 - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Teippaamista ei tule tehdä pakkasella. 

PAROC XST 041 Image

PAROC XST 041 (Saumausteippi)

PAROC XST 041 -saumausteippiä käytetään tuulensuojaeristeiden ulkokulmien tiivistämiseen. Sen käyttö nopeuttaa ja helpottaa tiivistämiseen käytettävää asennustyötä. Saumausteipin leveys on 310 mm ja väri musta. Tuulensuojaeristeiden saumojen teippaus tulee tehdä samanaikaisesti tuulensuojaeristeen asennuksen yhteydessä puhtaalle tuulensuojapinnalle kuivissa olosuhteissa. Saumaamattomia eristeitä ei saa jättää tuulelle alttiiksi pitkäksi aikaa. Teipin varastointilämpötila on +5 - +25 ˚C. Varastointi sisätiloissa. Teippaamista ei tule tehdä pakkasella.