Paloturvallinen rakentaminen 2017 -seminaarikiertue 3.10.-21.11

12 syys 2017
Paloturvallinen rakentaminen seminaarikiertue

Rakentamisen paloturvallisuus on rakennusalan yhteinen haaste. Rakentamismääräyskokoelman palomääräykset ja ohjeet muuttuvat ympäristöministeriön asetuksiksi ja erillisiksi ohjeiksi. Uudistus tulee voimaan viimeistään vuoden 2018 alussa.

Paroc järjestää yhdessä yhteistyökumppaniensa Knaufin, Tremco illbruckin ja Schiedelin kanssa seminaarikiertueen paloturvallisen rakentamisen puolesta.

Seminaarissa kuullaan, miten muutokset vaikuttavat paloturvalliseen rakentamiseen ja kuinka johtavat rakennusmateriaalien toimittajat vastaavat tähän haasteeseen uusilla hyväksytyillä ratkaisuilla. Tilaisuudessa on puheenvuoro myös paikallisella viranomaisella rakennusvalvonnasta tai pelastuslaitokselta.

Tilaisuus on tarkoitettu rakennusalan ammattilaisille; suunnittelijoille, rakennuttajille viranomaisille ja oppilaitosten opettajille.

Kiertue starttaa 3.10 Tampereelta ja päättyy 21.11 Espooseen. Kiertueen tavoitteena on kerätä yhteen lähes 1000 osallistujaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Kiertueen paikkakunnat ja ajankohdat löytyvät kampanjasivultamme.

Viime vuonna seminaarikiertue kokosi yhteen yli 800 rakennusalan vaikuttajaa ja palaute oli positiivista. "Huomasimme, että tämän kaltaiselle tilaisuudelle oli tarvetta" kertoo Rakentamisen eristeiden tuotepäällikkö Tuula Nordberg. "Tänä vuonna tavoitteenamme on järjestää entistä parempi kiertue ja tarjota osallistujille erittäin ajankohtaista tietoa liittyen ensi vuoden alusta voimaan astuviin palomääräyksiin!"  

Lisätietoja tapahtumasta saat Parocin rakentajaneuvonnasta:
rakentajaneuvonta@paroc.com
Puh. 046 876 8100