Asennusohje PARAFON Singel

PARAFON Singel on taustastaan vapaasti roikkumaan ripustettava, palamaton akustiikkalevy, jossa on laadukas Classic-pinta ja maalatut reunat. PARAFON Singel tarjoaa monia visuaalisia ja toiminnallisia mahdollisuuksia. Vapaasti ripustettavat akustiikkalevyt voidaan sijoittaa saarekkeiksi yksittäin tai ryhmissä äänenvaimennustarpeiden ja ulkonäkövaatimusten mukaan.

 

Näiden ohjeiden avulla työympäristö pysyy hyvänä.SkyddsutrustningIhoärsytystä voi vähentää käyttämällä suojavarusteita. Pidä työvaatteet erillään muista vaatteista.

 

 

 

Glasögon

Käytä suojalaseja, jos silmäsi ovat pölylle herkät. Tämä on erityisen tärkeää, kun käsittelet eristeitä pään yläpuolella. Jos käytät piilolaseja, käytä aina tiiviisti istuvia suojalaseja.

Käytä hengityksensuojainta ja P2-luokan pölysuodatinta, jos asennuksessa syntyy merkittävästi pölyä (kuten esim. puhallusvillan asennuksessa).

 

Ventilation

Hyvä tuuletus on hyvä keino pitää työpaikan pölypitoisuus alhaisena. 

 

 

 

Avfallshantering

Siivouksessa on vältettävä pölyn leviämistä. Jätevillan keräämiseen tarkoitettujen välineiden ja varusteiden tulee olla helposti käytettävissä. Pyri käsittelemään jätemateriaali aina heti. Se helpottaa siivoamista eikä materiaalia tarvitse siirrellä turhaan.

 

 

Rengöring

Tilat, joissa mineraalivillaa käsitellään, tulee siivota usein, mieluiten joka päivä. Ensisijaisesti siivoamiseen käytetään pölynimuria. Lakaisu tai paineilmapuhallus sopivat tähän tehtävään hyvin huonosti, sillä ne nostavat pölyn ilmaan ja levittävät sitä.

 

 

 

Dusch

Pese tarvittaessa koko keho työpäivän päätteeksi ja vaihda kaikki vaatteet.

 

 


PARAFON-akustiikkalevyt toimitetaan aaltopahvikartongista valmistetuissa pakkauksissa, joita tulee käsitellä varovasti. Pakkaukset on säilytettävä ja/tai varastoitava kuivassa ja puhtaassa sisätilassa. Jos pakkaukset on varastoitava ulkona, niiden likaantuminen, kastuminen ja vahingoittuminen on estettävä peittämällä ne hyvin. Jos kaikkia akustiikkalevyjä ei käytetä, avatut pakkaukset on suljettava. PARAFON-akustiikkalevyjen asennuksessa ja käsittelyssä on käytettävä puhtaita, valkoisia käsineitä. Likaantunut akustiikkalevy on puhdistettava välittömästi. Kuivan lian voi poistaa pyyhekumilla tai kuivalla pesusienellä.      

YKSITTÄISET LEVYT

Tarvikkeet:

  • Saparokiinnike
  • Vaijeri/Koukku

 

Materiaalimenekki

 

Levykoko Kiinnityspisteiden lukumäärä
600x 600x40 2
1200x 600x40 3-4

1500x 600x40

4
1800x 600x40 6
1200x1200x40 4
1500x1200x40 4
1800x1200x40 6
2400x1200x40 6
Pyöreä läpimitta 1000 mm 3-4


RIPUSTETTAVIEN AKUSTIIKKALEVYJEN ASENTAMINEN

PARAFON Royal Baffle

Tarvikkeet: 

  • Koristekiinnikkeet/kierrejouset

Levyt voidaan asentaa riveiksi kannatinlistajärjestelmään koristekiinnikkeillä.

 

Levyjä voi sijoittaa myös vapaasti riippuvana joko erillisistä ripustuspisteistä tai jännitetyn vaakavaijerin varaan. Molemmissa tapauksissa levy kiinnitetään kierrejousen ja koukun avulla.  

PARAFON Foil Baffle

Foliolevyn yläreunassa on reiät, ja ripustamiseen käytettävät karbiinihaat sisältyvät pakkaukseen. 


 

PARAFON Hygiene Baffle

Hygienialevy asennetaan kahdella mukana toimitettavalla kiinnityssangalla. Levyt voidaan ripustaa vaijerilla erillisistä kiinnityspisteistä, tai ne voidaan sijoittaa jännitettyyn vaakavaijeriin yksin tai yhdessä.