Liimakiinnitys, akustointituotteet

Kun haluat parantaa tilan akustiikkaa tehokkaasti muuttamatta huonekorkeutta, kiinnitä akustiikkalevyt liimaamalla.

Devil's-asennusliima on tarkoitettu erityisesti mineraalivillaisten akustointilevyjen liimaamiseen tasaisille, kuiville ja puhtaille betoni-, kevytbetoni-, tiili-, puu-, kipsi-, mineriitti-, puukuitulevy- ja maalatuille pinnoille. Yli 50 mm paksuille levyille suosittelemme koeliimausta. Devil's-asennusliima levitetään kiinnitettävän levyn taustapintaan karkeahampaisella (8-10 mm väli/syvyys) lastalla n. 10 x 7 cm:n kokoisena täpläliimauksena. Levykoko 600 x 600 / 4 täplää ja levykoko 600 x 1200 / 6 täplää. Alustan tasaisuudesta ja levypaksuudesta riippuen voi raitamaalaus olla tarpeen joissakin tapauksissa. Levy voidaan kiinnittää välittömästi, kuitenkin 10 minuutin kuluessa liiman levityksestä. Levyjä ei tarvitse tukea liiman kuivumisen ajaksi. Liima saavuttaa lopullisen lujuuden 1-2 vuorokauden kuluttua. Käyttöohjeet on laadittu liimaukseen n. +18 ˚C lämpötilassa.

Liimasauman lämmönkestokyky on n. +75 ˚C. Liimaa ei suositella käsittelemättömälle eikä muovipinnoitetulle metalli- tai puupinnalle ilman koeliimausta eikä märkiin ja jäätymiselle alttiisiin tiloihin.

Devil's-asennusliima ei sovellu liimaamiseen veteen liettyville polymeeripohjaisille ruisku- tai sileille tasoitteille. Liima ei vesipohjaisena kestä jäätymistä.
Devil's-asennusliima toimitetaan käyttövalmiina 10 litran astioissa.