PAROC eXtra

PAROC eXtra kivivilla suojaa palolta

  

PAROC eXtra -kivivilla on paras suoja rakennukselle kuin rakennukselle. Se eristää lämpöä, kestää kosteutta ja tulta – se tarjoaa siis parhaan suojan. PAROC eXtra -yleiseristelevy on valmistettu palamattomasta kivivillasta ja sitä käytetään ulkoseinien, yläpohjien ja rossipohjien lämmöneristämiseen sekä väliseinien ja -pohjien äänen- ja paloeristämiseen. Tehokkaasti eristävä yleiseristelevy on kimmoisa ja jämäkkä. Levyä on helppo käsitellä ja leikata ja se on kätevä asentaa erilaisiin rakenteisiin. Eriste ei painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana.
 

Suojaa kylmältä

PAROC kivivillan erinomainen lämmöneristyskyky perustuu kivikuitujen välissä paikallaan pysyvään ilmaan. Sekä ilma että kivi ovat luonnollisia ympäriltämme löytyviä aineita, jotka eivät muutu vanhetessaan. Näin ollen myös kivivillan eristyskyky pysyy aikojen saatossa muuttumattomana.
 

Suojaa kosteudelta

Kivivilla antaa suojan myös kosteutta vastaan. Kivivillan avohuokoinen kuiturakenne antaa veden valua ja vesihöyryn nousta vapaasti eristekerroksen läpi. Käytännössä tämä tarkoittaa rakenteiden nopeita kuivumisaikoja. Mitä nopeammin kosteus rakenteista haihtuu, sitä vähemmän kosteusvaurioita se ehtii aiheuttamaan.
 

Suojaa palolta

PAROC kivivilla ei pala. Kivivilla on tehty vulkaanisista kivistä hyvin korkeissa lämpötiloissa. Nämä lähtökohdat antavat takuun myös tuotteen turvallisuudesta tulipalossa. Palamaton eriste ei syty eikä levitä paloa. Vahingon sattuessa kivivilla pitää minkä lupaa – rakenteiden erinomaisen palonkestävyyden ja aikaa pelastautua.

Tarkemmat tuotetiedot saat alla olevasta linkistä: 

PAROC eXtra – pehmeä eristelevy

 

PAROC eXtra kivivilla suojaa palolta, kosteudelta ja kylmältä