Paroc ja Tipcheck

Säästöjä teollisuuteen

Teollisuuteen rahan ja energian säästöjä sekä vähemmän COpäästöjä 

Eurooppalaisen eristämisalan säätiön Eiif:n (European Industrial Insulation Foundation) kehittämä TIPCHECK-ohjelma tarjoaa teollisuudelle standardisoidun ja laadukkaan lämpöenergian tarkastustyökalun teknisten eristysjärjestelmien lämmöneristyskyvyn tutkimiseen. TIPCHECK-tarkastuksissa määritetään, kuinka paljon teollisuuskiinteistö kuluttaa ylimääräistä energiaa ja rahaa nykyisen eristysjärjestelmän vuoksi (eristämättömät osat mukaan lukien).

Euroopassa Teknisen eristämisen tarjoama energiansäästöpotentiaali on valtavan suuri, 620 petajoulea. Sen käyttöönotolla voitaisiin sulkea viisitoista 500 megawatin hiilivoimalaa. Teollinen eristäminen on paras käyttökelpoinen tekniikka (BAT), jonka avulla EU27-maiden teollisuuden energiankulutusta voitaisiin vähentää 4 prosenttia.

 

Eiif logo

PAROC TIPCHECK-INSINÖÖRIT

TIPCHECK-ohjelma on myös pätevöitymisohjelma, jossa eristealan ammattilaiset voivat kouluttautua EiiF:n sertifioimiksi asiantuntijoiksi eli niin sanotuiksi TIPCHECK-insinööreiksi. TIPCHECK-insinöörit auttavat arvioimaan eristejärjestelmiä nykyisissä, rakennettavissa tai korjattavissa teollisuuskohteissa ja kertovat, kuinka paljon tehokkaampi eristys voi:
 

1. Säästää energiaa

2. Säästää rahaa sekä 

3. Auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä

 
Paroc on kouluttanut useita TIPCHECK-insinöörejä, joiden avulla voimme tarjota entistä parempaa energiansäästöneuvontaa:

  • Lämpöenergian tarkastaminen
  • Tarkastuksen tekee sertifioitu TIPCHECK-insinööri
  • Laatua valvoo EiiF
  • Integroituu helposti energianhallintajärjestelmään, esim. ISO 50001:een

Ota yhteyttä, tutkitaan mahdollisuudet yhdessä!

Lue lisää

Paljaiden pintojen eristäminen voi vähentää lämpöhäviöitä

Paroc and tipcheck can help you save money, energy and co2

 Lue lisää esitteestämme (englanniksi) >>