Sisätilojen laadun merkitys hyvinvoinnillemme on entistä tärkeämpää. Sisäympäristöjen äänimaailma vaikuttaa meihin myös monin eri tavoin, ja tutkimuksissa on havaittu merkittäviä yhteyksiä melualtistuksen ja haitallisten terveysvaikutusten välillä. Entistä useampi tiedostaa hyvän ääniympäristön merkityksen. Hyvien ja kauniiden akustiikkatuotteiden kysyntä on kasvanut niin julkisissa kuin yksityisissä ympäristöissä.
Alakatto ei ehkä ole huoneen pääosassa. Ensimmäisenä siihen kiinnitetään huomiota harvoin. Seinät ja lattia varastavat yleensä enemmän huomiota, sisustuksesta puhumattakaan. Luovilla ja uudenlaisilla alakattoratkaisuilla voidaan katseita ohjata ylös seiniltä ja lattianrajasta. Ne voivat sekä kohentaa tilan esteettistä vaikutelmaa että vähentää melua.

Akustiikkalevyjen ja alakaton avulla voit luoda mukavan työympäristön ja parantaa huoneakustiikkaa. Useimmat valitsevat valkoiset vakiotuotteemme mutta toiset haluavat irrotella. Voit valita mieleisesi värin ja mallin itse tai pitäytyä valkoisen eri sävyissä. Tuotteillamme luot kiinnostavia alakattoja! Voit leikkiä väreillä, muodoilla ja tasoilla. Miksi et
yhdistelisi erityyppisiä tuotteita ja kiinnitystapoja? Haluaisitko ripustaa akustiikkalevyt toisistaan erilleen? Jos aukoton katto ei tule kysymykseen, voivat pystyasennossa ripustetut
vaimennuslevyt olla hyvä ratkaisu. Ratkaisu rajoittaa huoneen volyymia ja on visuaalisesti kiinnostava.

Mahdollisuuksia on monia. Enemmän kuin uskotkaan. Kohota katseesi kattoon – alakattoon, joka vangitsee melun ja ruokkii mielikuvitustasi!