Toisinaan ne piilotetaan, toisinaan tuodaan esiin kokonaisvaikutelmaa vahvistamaan. Kummassakin tapauksessa kannatinlistajärjestelmä on erittäin tärkeä.
Oman akustiikkalevyvalikoimamme lisäksi meillä on tarjota lukuisia erilaisia kannatinlistajärjestelmiä yhteistyössä Armstrong Ceilingsin kanssa. Heiltä saamme kaikki mahdolliset tarvikkeet ja osatkin. Erilaisia alakattoasennusyhdistelmiä on siis enemmän kuin voit kuvitella.

Armstrong Ceilings ratkaisee kaikenlaiset alakatto- ja sisustusongelmat – hyvin yksinkertaisista hyvin yksilöllisiin. Kuten me, he näkevät alakaton tärkeänä osana huoneen sisustusta ja toimivuutta.

Armstrongin riippuvien alakaton kannatinlistajärjestelmien valtuutettuna jälleenmyyjänä Pohjoismaissa voimme tarjota käytännössä rajattoman valikoiman. Tässä on muutamia suosituimpia kannatinlistajärjestelmiämme:

Vakiokannatinlistajärjestelmä: Prelude 15, Prelude 24, Prelude 35
Tavallista kestävämpi: Prelude Sixty2
Tavallista parempi ruostesuojaus: Prelude 24 CR
Designkannatinlistajärjestelmä: Interlude ja Silhouette
Hygieeninen kannatinlistajärjestelmä: Clean Room

Armstrongin kannatinlistajärjestelmät ovat erittäin korkealaatuisia, ja niissä on useita innovatiivisia toimintoja. Niitä voidaan yhdistellä useilla eri tavoilla, niiden nokkela design helpottaa asennusta ja ne ovat erittäin kiertojäykkiä ja vakaita. Järjestelmien patentoidun muodon ansiosta ne ovat pystysuunnassakin erittäin vahvoja ja helppoja katkaista.

Meiltä erityiskiitoksen saavat kannatinprofiilien palokatkot, jotka ovat vakiona käytetyimmissä malleissa. Palokatko tarkoittaa, että lista antaa tulipalossa tietystä kohtaa periksi ja vastaanottaa kuumuuden aiheuttaman laajenemisen. Sen ansiosta alakatto pysyy kasassa, eikä levyjä putoile eivätkä ne jätä aukkoja savulle ja kuumille kaasuille. Jos järjestelmään yhdistetään kivivillasta valmistetut palamattomat PAROC®-akustiikkalevyt, palosuojaus on erittäin hyvä.