Huono akustiikka ja melu voivat aiheuttaa ylimääräistä stressiä, väsymystä ja keskittymisvaikeuksia. Haluamme luonnollisesti suojella lapsiamme niiltä. Oppimisympäristöissä sekä liikunta- ja vapaa-ajanympäristöissä on akustiikan huomioon ottaminen erittäin tärkeää.
Paroc tarjoaa ääntä absorboivia alakatto- ja seinälevyjä akustiikansäätelyyn ja melunvaimennukseen. Tiedämme, että hyvä akustiikka koulussa edistää terveyttä ja oppimistuloksia.

Päiväkodit ja koulut ovat akustisesti haastavia. Huomioon otettavia seikkoja on paljon, kuten oppilaiden edellytykset ja tarpeet viestiä sujuvasti sekä keskittyä. Yhdessä huoneessa voidaan leikkiä täyttä häkää ja toisessa nukkua päiväunia. Yhdessä luokassa voidaan rohkaista keskusteluun ja ryhmätyöhön ja viereisessä halutaan paneutua häiriöittä keskittymistä vaativaan tehtävään.

Koulumaailman muutkin tilat, kuten ruokala, aula, ryhmätyötilat ja porraskäytävät, ovat vaativia akustiikkaratkaisun suhteen liikuntasalista, liikuntahalleista ja urheiluareenoista puhumattakaan. Liikunta- ja työpaikoilla vietetään paljon aikaa, ja suuret, meluisat ja kovaääniset tilat vaativat kestäviä ja tehokkaita akustiikkaratkaisuja.