Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuus

Paroc tarjoaa energiatehokkaita, kestäviä ratkaisuja kaikkiin teollisten prosessien osiin; kattiloista teollisuuden savupiippuihin ja putkista säiliöihin.

Prosessiteollisuudessa ja voimalaitoksissa tarvitaan pitkäkestoisia ja energiatehokkaita eristysratkaisuja, joita ei tarvitse huoltaa. Kaikkien teollisuuden eristysratkaisujen tulisi olla luotettavia, kestäviä ja turvallisia. PAROC-tuotteissa on erittäin vähän kloridia ja fluoria. Se auttaa minimoimaan eristyksen alla tapahtuvaa korroosiota.

Parocin teollisuuseristystuotteet on suunniteltu lisäämään prosessien tehokkuutta ja toimivuutta. Suunnitellusti ilman toimintahäiriöitä toimivat, oikein eristetyt prosessit tuottavat parhaiten.

Putkistot ovat teollisten prosessien kriittisiä osia. Putkistojen läpi kulkee valtavia määriä kylmiä ja kuumia nesteitä, ja energiahäviö on minimoitava siirron aikana. Tarvitaan hyvin suunniteltu ja tehokkaasti eristetty putkisto, jotta prosessi toimii moitteettomasti. PAROC Pro -tuotteilla saadaan teollisuuden putkistoihin toimiva eristys sekä suorille putkille että putkikäyrille.