Kol & Cocktails, Malmö

Pubikonsepti KOL & Cocktails avasi ovensa Malmössä vuonna 2017. Paikka, jossa voit aloittaa cocktaililla, syödä illallista hiiligrillistä ja lisätä vauhtia myöhemmin illalla, kun yökerho avaa ovensa. Yhdessä Bornstein Lyckefors Arkitekterin kanssa vanhoista tiloista on luotu ravintola modernilla teollisella vintage-designilla, jossa karuhkot yksityiskohdat on yhdistetty lämpimiin väreihin. 670 neliön muhkeissa tiloissa on tilaa 140 istuvalle ruokailijalle ja 75 asiakkaalle baarissa.

Käytetyt tuotteet:

PARAFON STEP
PARAFON Palette

Bornstein Lyckefors Arkitekter on käyttänyt Parocin PARAFON Step -alakattoa, jota he ovat olleet myös mukana kehittämässä. PARAFON Step on saatavana eri malleina. PARAFON Step for Grids asennetaan alaslaskettuun kannatinlistajärjestelmään ja KOL & Cocktailissa käytetty PARAFON STEP Direct liimataan alakattoon. Lisäksi ympäröivissä tiloissa on käytetty PARAFON Palettea, D2-reunalla ja piilotetulla kannatinlistajärjestelmällä, johon on valittu tummanvihreä sävy.

- Meiltä on pitkään puuttunut käyttökelpoinen tuote, joka toimii lasketussa perusalakatossa ja jossa yhdistyy hyvä akustiikka, palo-ominaisuudet ja suunnittelun vapaus. Usein haluamme vain purkaa katon. Mutta Stepin avulla on mahdollista luoda jotain standardien, budjetin ja lopputulokselle asetettujen omien korkeiden odotusten puitteissa, sanoo Andreas Lyckefors Bornstein Lyckefors Arkitekteriltä.

Bornstein Lyckefors Arkitekterillä arkkitehtinä työskentelevä Joel Gödecke, joka myös on ollut mukana hankkeessa, kertoo PARAFON STEPin käyttämiselle KOL & Cocktailissa olevan kaksi merkittävää syytä:

- Ensimmäinen on se, että se antaa ravintolaan hillityn mutta monipuolisen taustan. Toinen syy on se, että olemme kehittäneet Stepin yhdessä Parocin kanssa, ja olemme siitä erittäin ylpeitä.

Jo avausvuotenaan KOL valittiin vuoden ravintolaksi Malmössä Malmö Citysamverkans -gaalassa:

”Keittiö, baari, palvelu, musiikki – kaikki tämä nivoutuu yhteen ihastuttavaksi elämykseksi tyylikkäästi sisustetuissa tiloissa Malmön omalla vivahteella”, kirjoittaa tuomaristo perusteluissaan.

 


Projektitiedot

Kategoria
  • Akustiikka
Vuosi 2018
Maa Ruotsi
Osoite Kalendegatan 16
Kaupunki ja postinumero 211 35 Malmö
Urakoitsija

Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).