Kyrö Distillery Company

Gini-tuotteistaan palkitun Kyrö Distilleryn tiloissa oli koettu häiritsevää laitemelua ja kaiuntaa vanhaan meijerirakennukseen saneeratuissa tuotantotiloissa. Ongelma saatiin ratkaistua asentamalla akustiikkalevyjä tuotantotiloihin.

Yhdessä Inlookin kanssa päädyimme valitsemaan tuotteeksi Parafon Hygien, joka on painepesun kestävä, hygienialuokiteltu akustiikkalevy. Tuotantotiloissa on ajoittain suuri suhteellinen ilmankosteus, joten akustiikkalevyiltä vaaditaan erityisen hyvää kosteudenkestoa. Tislaamotoiminta on myös tilojen puhtauden osalta vaativaa, joten ympäri pinnoitettu Parafon Hygien akustiikkalevy oli luonnollinen valinta sen painepesunkeston ja puhdastilaluokitusten ansiosta.

Levyn ja katon saumat on tiivistetty silikonilla, jolloin saavutetaan paras mahdollinen lopputulos ja minimoidaan pienetkin kolot, joihin pölyä voisi varastoitua. Asiakas oli lopputulokseen tyytyväinen, sillä akustiikkalevyjen asennuksen jälkeen tilojen pahin kaiunta on saatu kuriin. Työympäristö on nyt miellyttävämpi, kun melu on saatu siedettävälle tasolle.

Projektitiedot

Kategoria
  • Akustiikka
Vuosi 2017
Maa Finland
Osoite Oltermannintie 6
Kaupunki ja postinumero 61500 Isokyrö
Urakoitsija

Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).