PAROC Hvac AirCoat iv-kanavien eristysjärjestelmä

PAROC Hvac AirCoat ilmanvaihtokanavien eristysjärjestelmä
PAROC Hvac AirCoat -järjestelmä on paloturvallinen, energiaa säästävä ja rakennuksen arvon säilyttävä eristysratkaisu. AirCoat sopii ilmanvaihtokanavien palo- lämmön-, äänen- ja kondenssieristämiseen. 

Katso PAROC Hvac AirCoat asennusvideo

Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).

Paloturvallisuus

Palamattomasta kivivillasta valmistettu eristysjärjestelmä on paloturvallinen ilman erillisiä huoltotoimenpiteitä koko rakennuksen käyttöiän. PAROC Hvac AirCoat on testattu paloluokkaan EI 30 eristepaksuudella 50 mm, joten sillä voi eristää keittiön lieden kohdepoistokanavan, kun kanavan halkaisija on enintään 250 mm. PAROC Hvac AirCoat on myös markkinoiden ainoa kondenssitiivis paloeriste.

Energiataloudellisuus

Lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtojärjestelmällä saadaan paras hyötysuhde, kun ilmanvaihtokanavisto eristetään PAROC Hvac AirCoat eristysjärjestelmällä. Järjestelmän tuotteilla eristetään kaikki kanavan osat yhtä energiataloudellisesti.

Laatu

Teollisesti valmistetut eristekourut ja eristeosat takaavat laadukkaan ja eristyskyvyltään yhtenäisen eristyksen koko ilmanvaihtokanavistoon. Järjestelmään kuuluvat suorien eristekourujen lisäksi 45 asteen ja 90 asteen käyrät sekä T-yhteet.

Asennettavuus

Eristekourut ja valmiit eristeosat on helppo ja nopea asentaa ilmakanaville. Eristyksen saumat viimeistellään yhteensopivalla teipillä. Mekaaninen kiinnitys tehdään sinkityllä teräslangalla tai metallivanteella. Kannakointi on mahdollista tehdä eristeen päältä, jolloin kanavat saadaan irti rakenteista ja runkoäänien kulkeutuminen estetään.

Eristepaksuus

Kun kanava asennettuna ja eristettynä jää kokonaan yläpohjan lämmöneristeen (esim. puhallusvilla) sisään, on eristepaksuus 50 mm. Kun kanava tai sen osa jää asennettuna ja eristettynä osittain tai kokonaan yläpohjan lämmöneristeen ulkopuolelle, on eristepaksuus 100 mm.