Missio, visio ja arvot

Missiomme on olla ympäristön vastuullisen rakentamisen innovatiivinen ja luotettava kumppani.

Tämä tarkoittaa, että pyrimme jatkuvasti kehittämään itseämme ja sekä muokkaamaan ja kehittämään toimialaamme ja toimittamaan vastuullisia innovaatioita ja asiantuntemusta, joka ylittää sidosryhmiemme odotukset. Vain yhdessä voimme luoda paremmin rakennetun ympäristön.

Katso tämä lyhyt video siitä, miten yhtiömme DNA ja arvot auttavat meitä joka päivä visiomme ”Better building performance for living” toteuttamisessa.

 

Sisältö on estetty

Nähdäksesi tämän sisällön, sinun täytyy hyväksyä evästeet (cookies).

 

Arvomme – Asiakas, Innovaatio, Kunnioitus, Suoritus 

Arvomme eivät ole vain sanoja, vaan ne ohjaavat jokapäiväistä työtämme.

  • Asiakas – pyrimme ymmärtämään asiakastamme ja vastaamaan hänen tarpeisiinsa. Teemme kaikkemme auttaaksemme asiakkaitamme ja sidosryhmiämme menestymään.
  • Innovaatio – pyrimme luomaan pitkän aikavälin kasvua kehittämällä uusia tuotteita ja kestäviä ratkaisuja. Kyseenalaistamme nykyiset toimintatapamme kehittääksemme liiketoimintaamme.
  • Kunnioitus – olemme avoimia, kunnioittavia ja luotettavia. Vastuullisuus ohjaa liiketoimintamme kehittämistä. Vaalimme henkilöstömme turvallisuutta ja hyvinvointia. 
  • Suoritus – pyrimme saavuttamaan haastavat tavoitteemme tehokkaasti ja kurinalaisesti. Toimimme objektiivisesti maalaisjärkeä käyttäen.