Strategia

Innovaatiot ovat avaimemme kannattavaan kasvuun.

Parocin strategia keskittyy johtavan markkinaosuuden säilyttämiseen ydinmarkkinoilla Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa sekä markkinaosuuden kasvattamiseen kasvumarkkinoilla asiakaslähtöisesti kehittämällä uusia tuotteita ja kestäviä ratkaisuja sekä lisäämällä investointeja digitaalisiin myyntikanaviin. Asiakkaamme ovat meille tärkeä menestystekijä. Pyrimme jatkuvasti löytämään ratkaisuja, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Toiminnan laatu ja innovaatiot sekä niiden kautta saavutettu tehokkuus ja kustannussäästöt ovat yrityskulttuurimme ytimessä. Nopeasti muuttuvassa maailmassa innovaatiot ovat avain kestävään ja kannattavaan kasvuun.

Uudet investoinnit, strategiset yritysostot ja yhteisyrityshankkeet erityisesti teknisten eristeiden osalta ovat olennainen osa Parocin kasvustrategiaa. Tämä edellyttää riittävää resurssien kohdentamista ja hyvää pääoman hallintaa kasvutavoitteidemme tukemiseksi. Kannattava kasvu mahdollistaa jatkuvan kehityksemme ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille, omistajille ja henkilöstölle.