PAROC Hvac Fire - Uudet ilmakanavien paloeristysratkaisut

08 huhti 2011

Paroc Teknisten eristeiden matka kohti CE-merkkiä jatkuu. 1.1.2011 esittelimme PAROC Hvac -tuoteryhmän ja toimme ensimmäiset tuotteet markkinoille. Nyt tuotevalikoima täydentyy, kun julkaisemme standardin EN 1366-1 mukaisesti testatut uudet kivivillatuotteet ilmakanavien paloeristyksiin.

Uudet paloeristystuotteet

VTT on myöntänyt sertifikaatin VTT-C-6688-11 PAROC Hvac Fire -tuotteillemme, jotka on testattu yleiseurooppalaisen EN 1366-1 standardin mukaisesti. Uusi sertifikaatti korvaa sertifikaatin VTT-C-4735-09.

Uusi sertifikaatti sisältää PAROC Hvac Fire -ratkaisut paloluokille EI15–EI120 kattaen verkkomatot pyöreille ja suorakaidekanaville sekä levyt suorakaidekanaville. Lisäksi sertifikaatti sisältää ratkaisun PAROC Hvac AirCoat -eristysjärjestelmän tuotteille.

Selkeät ratkaisut – tuotevalinta paloluokan mukaan

Parocin uuden ilmakanavien paloeristysratkaisun edut huomaat sen yksinkertaisuudessa. Uuden ratkaisun mukaisesti tuotevalinta tehdään paloluokan perusteella. Kanavan kokoa, suuntaa tai palon sijaintia ei tarvitse tietää.

Siirtymäjakson aikana tilaukset vahvistetaan toimituskapasiteetin mukaan ja jatkossa uudet tuotteet toimitetaan varastotuotteina.Lisätietoja:
Tuotepäällikkö Antti Laine
Markkinapalvelupäällikkö Veijo Holopainen