Kari Lehtinen Paroc Groupin toimitusjohtajaksi

25 touko 2011

DI Kari Lehtinen, 44, on nimitetty Paroc Groupin toimitusjohtajaksi 1.8.2011 alkaen. Hän siirtyy Parocin palvelukseen Rautaruukki Oyj:stä, jossa hän on toiminut viimeksi markkinoinnista ja kehittyvistä markkinoista vastaavana johtajana.

Paroc Groupin hallituksen puheenjohtaja Lauri Ratia toteaa: "Olemme iloisia saadessamme Karin Parocin joukkueeseen. Karilla on monipuolista tuotanto- ja myyntikokemusta terästeollisuudessa niin nousu- kuin laskusuhdanteissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Myyntitehtävissä hän on toiminut monilla eri markkinoilla ja tuoteryhmissä ja näin hankkinut arvokasta kokemusta avainasiakastyöstä ja asiakaspalvelusta. Hän on myös joutunut käymään läpi isojen muutosten mukanaan tuomat haasteet ja on ollut mukana toteuttamassa isoja investointiprojekteja.



Eri tehtävissä saadut kokemukset tarjoavat hyvän pohjan Parocin toimitusjohtajan tehtävän hoitamiseen. Uskon, että Kari tuo Parociin uusia näkemyksiä ja monipuolista kokemusta, josta yhtiön eteenpäin kehittämisessä on merkittävää hyötyä."


Paroc Group Oy:n vt. toimitusjohtajana 31.7.2011 asti toimii talousjohtaja Anders Dahlblom.



Lisätietoja:

Paroc Group Communications
Group.Communications@paroc.com  






Paroc-konserni on edelläkävijä energiatehokkaiden eristystuotteiden ja -ratkaisujen valmistajana. PAROC® -tuotteita ovat rakennuseristeet, tekniset eristeet, laivaeristeet, rakennuselementit ja akustointituotteet. Myyntitoimistoja ja edustustoja on 13 maassa Euroopassa ja tuotteita valmistetaan Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.