Paroc palkittiin kansainvälisessä konferenssissa

15 loka 2012

Energiatehokkaiden eristystuotteiden ja -ratkaisujen valmistaja Paroc Group nimettiin vuoden yritykseksi eristealan suurimmassa vuosittaisessa Global Insulation Conference -tapahtumassa.

Latviassa syyskuun lopulla järjestetty tapahtuma kokosi yhteen kansainvälisten valmistajien ohella rakennusalan asiantuntijoita ja tutkijoita eri yliopistoista. Konferenssiin oli saapunut osallistujia 19 maasta, kaukaisimmat Etelä-Koreasta ja Kanadasta.

Parocille myönnetty tunnustus, Global Insulation Company of the Year 2012, perustui suurelta osin yhtiön edelläkävijyyteen ympäristövaikutusten huomioimisessa. Raadin arviossa kiiteltiin lisäksi Parocin korjausrakentamiseen soveltuvia innovatiivisia eristeratkaisuja.

Parocin ekologinen, yhteiskunnallinen ja taloudellinen vastuullisuus näkyvät muun muassa yhtiön tavoitteissa tehostaa resurssien ja energian käyttöä. Eristämisen avulla syntyvä rakennusten kokonaisenergian säästö on tärkein vastuullisuudesta saatava hyöty sekä yksilö- että yhteiskunnan tasolla.

Rakennetun ympäristön energiatehokkuuden parantaminen on ajankohtainen aihe joka puolilla maailmaa. Eristysratkaisuilla on keskeinen rooli, kun rakentamisessa siirrytään kohti kestäviä ja turvallisia passiivi- ja nollaenergiarakennuksia”, Paroc Groupin toimitusjohtaja Kari Lehtinen toteaa.