Paroc tuo markkinoille laajan tiivistetuotevalikoiman tuotemerkillä PAROC Conci

02 huhti 2012

Paroc is launching a complete range of sealing products - PAROC Conci

Paroc, joka lukeutuu Euroopan johtaviin kivivillaeristeiden valmistajiin, tuo nyt markkinoille PAROC® Conci™ -tuotesarjan. Sarjaan sisältyy laaja valikoima sisäpuoliseen tiivistämiseen tarkoitettuja tuotteita, jotka edesauttavat uusien, tiukkojen rakennusmääräysten saavuttamisen.

Uudet rakennusmääräykset ja energiansäästöratkaisujen kasvavat markkinat ovat luoneet kysyntää eristystä tehostavilleerityistiivisteille. Tuoteperhe julkaistaan ensin Ruotsissa ja sen jälkeen useissa muissa maissa kansainvälisen markkinoinnin tahdittamana. 

Jos rakennus ei ole ilmatiivis, se ei voi olla energiatehokas.

"PAROC Conci™ yhdistää kaikki tiivistystuotteemme yhden nimen alle. Olipa rakennuksen lämmitysjärjestelmä mikä tahansa, tarvitaan hyvin eristetyt ja tiiviit seinät Rakennuksen vaipan tulee olla tiivis, jotta lämmön ja kosteuden kulkeutuminen sisätiloista rakenteisiin estyy.Perinteiset ilma- ja höyrysulut sekä tiivistysnauhat eivät aina riitä. Rakennuksesta saadaan täysin tiivis vain erityistarkoituksiin suunnitelluilla tuotteilla", sanoo tuotepäällikkö Pär Gustavsson Paroc Rakennuseristeistä.

Matalaenergiatalojen rakentaminen perustuu tiiviiseen vaippaan, joka yhdistyy hallittuun ilmanvaihtoon ja tasapainoiseen eristykseen. PAROC Conci™ helpottaa tiivistystuotteiden hankintaa.

PAROC Conci™ -tuotesarja sisältää tarvittavat tuotteet tiiviin ja toimivan vaipan rakentamiseen. Tiivistäminen on helppoa, nopeaa ja kestävän kehityksen mukaista.
Kun käytetään erityistarkoituksiin suunniteltuja tuotteita esimerkiksi ikkunoiden, ilmanvaihtoputkien ja muiden läpivientien tiivistämiseen, ilma- ja höyrysulkuja ei tarvitse leikata ja teipata sitten tiiviiksi. Kulma- ja läpivientitiivisteet yksinkertaistavat ja selkeyttävät työtä, ja lopputulos on erittäin tiivis," Gustavsson sanoo.

PAROC® Conci™-tuotesarjan nimi tulee ranskan kielen sanasta concierge, joka tarkoittaa ovenvartijaa. Parocille tämä tarkoittaa sitä, että lämmön ja kosteuden kulku rakenteen läpi estetään.. Se on tärkeää rakennettaessa energiatehokkaita taloja.
"Ilmatiiviys on tärkeä osa rakennuksen energiatehokkuutta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vuotava rakennus voi tuhlata 50–70 kWh enemmän energiaa neliötä kohti vuodessa verrattuna ilmatiiviiseen rakennukseen", Gustavsson kertoo.