Parocin Base-divisioonan johtaja Joakim Westerlund valittiin Menestyvä Johtaja 2012 -kilpailun voittajaksi

29 tammi 2013
Paroc Groupin Base-divisioonan johtaja TkT Joakim Westerlund, 34, on saavuttanut ykkössijan vuoden 2012 Menestyvä Johtaja -valinnassa, jonka tulokset julkistettiin tammikuun lopulla 2013.

Vuosittain järjestettävän kilpailun teemoiksi nousivat tällä kertaa strategiaosaaminen, epävarmuuden johtaminen ja innostaminen sekä itsetuntemus esimiehenä, jotka valintaraadin mukaan olivat myös Westerlundin vahvuuksia.

 

Kilpailun raati korosti Westerlundista huokuvaa tasapainoa, kypsyyttä, innostusta ja kehittymishalua. Laaditusta johtajaprofiilista näkyy, että Westerlund on avoin ja keskusteleva esimies, joka haluaa toimia alaistensa tukena. Hänen todettiinkin osaavan johtaa sekä asioita että ihmisiä.

 

Menestyvä johtajan kisan voitto on todella hieno tunnustus joka innostaa kehittämään johtajuuttani edelleen. Kilpailun voitto on mielestäni tunnustus myös Parocin avoimelle ja kehityshakuiselle yrityskulttuurille missä annetaan tilaa ja aktiivisesti tuetaan henkilökohtaista kehitystä ”, Joakim Westerlund toteaa.

 

 

 

Assidu Finlandin järjestämän kilpailun tarkoituksena on nostaa valokeilaan johtaja, joka on edistänyt toiminnallaan merkittävällä tavalla yrityksensä kilpailukykyä ja jonka rooli on keskeinen yhtiön strategian viemisessä käytäntöön.

”Joakim on Parocissa erittäin pidetty johtaja. Kollegat ja alaiset arvostavat erityisesti hänen kykyään motivoida ja innostaa tiiminsä jäseniä. Joakimin vahva johtamis- ja strategiaosaaminen vie tehokkaasti eteenpäin yrityksen strategisia hankkeita.”, sanoo Paroc Groupin toimitusjohtaja Kari Lehtinen.

 

Westerlund Parocin johtoryhmään

Joakim Westerlund nimitettiin tämän vuoden alussa Paroc Groupin johtoryhmän jäseneksi.

Uudessa tehtävässään, Westerlund vastaa Parocin Base-divisioonasta kokonaisuudessaan, käsittäen tuotannon seitsemällä paikkakunnalla, neljässä eri maassa; Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Liettuassa, sekä T&K- ja teknologian kehitystoiminnasta Paroc Groupissa.

Westerlund on työskennellyt Paroc Groupin palveluksessa helmikuusta 2008 lähtien. Hän on valmistunut vuonna 2005 tekniikan tohtoriksi Åbo Akademista.