Paroc Calculuksesta nyt saatavilla ladattava versio

23 huhti 2013

Paroc Calculus on Parocin teknisten eristeiden tuotteiden mitoitukseen räätälöity mitoitusohjelma. Paroc Calculus laskee puolestasi mm. lämpöhäviön ja pintalämpötilan, sisällön lämpötilan muuttumisen putkessa, ilmakanavassa tai säiliössä. Nyt ohjelma on saatavissa myös omalle koneelle ladattavana versiona, jossa on selainohjelmaa enemmän toimintoja.

Rakennusten ja teollisuuskohteiden ratkaisujen tulee olla energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä. PAROC Calculuksen monien mahdollisuuksien avulla voit suunnitella eri kohteisiin optimaalisimmat ja taloudellisimmat eristysratkaisut. Paroc Calculus on teknisen eristyksen mitoitusohjelma, jonka avulla voit mitoittaa esimerkiksi putkien, kanavien ja säiliöiden eristyksiä. Ohjelma perustuu standardin SFS-EN ISO 12241:en kaavoihin.

Sekä jo olemassa oleva selainversio että uusi ladattava versio ovat helppokäyttöisiä. Kummallakin voi laskea jäätymispisteen, energiakulutuksen, eristepaksuudet tasaisille pinnoille, valita putken sisällön sekä paljon muuta. Ohjelma laskee automaattisesti esimerkiksi lämpöhäviöt ja pintalämpötilat eri eristepaksuuksilla käyttäen Parocin teknisten eristeiden tuotteita. Paroc Calculuksen omalle koneelle ladattava ohjelmaversio, sisältää enemmän toimintoja Se mahdollistaa oman tuotteen tietojen käytön laskennassa. Ladattuasi version omalle koneellesi voit säilyttää koko projektin laskelmat ja tulostaa ne PDF -muodossa, jolloin mitoitus on helppo lähettää suoraan asiakkaalle.

Lataa Paroc Calculus  käyttöösi osoitteesta: www.paroc.fi/Dokumentit-ja-tyokalut/Laskurit

Lisätietoja:

Lasse Satka, Business Area Manager, lasse.satka@paroc.com, +358 40 500 2385