PAROC Hvac GreyCoat – uusi paloturvallinen ratkaisu talotekniikan eristyskohteisiin

02 joulu 2013

Kohteissa, joissa LVI-asennukset jäävät näkyviin, kuten esimerkiksi ostoskeskuksissa ja muissa julkisissa rakennuksissa, asennuksen lopputuloksen on oltava paloturvallinen ja ulkoasultaan viimeistelty. PAROC Hvac GreyCoat -tuotteiden avulla saat aikaan halutun lopputuloksen, ja koska erilliselle päällysteelle ei ole tarvetta, säästät aikaa ja rahaa.

GreyCoat on uusi päällyste talotekniikan eristyskohteissa käytettäville PAROC Hvac -tuotteille. GreyCoat–päällyste on alumiinilaminaattia, ja toimii myös höyrysulkuna, joten Hvac GreyCoat
-tuotteita voidaan käyttää myös kondenssieristyksissä.

Monissa eristyskohteissa, kuten rakennuksien poistumisteillä käytettävien tuotteiden paloluokkavaatimus on A2-s1, d0, eikä paloluokaltaan heikompia tuotteita voi käyttää. PAROC Hvac GreyCoat -tuotteiden paloluokka on Euroclass A2-s1, d0.

PAROC Hvac GreyCoat -tuotteita käytettäessä et tarvitse erillistä päällystettä eristyksen viimeistelyyn. Putkistojen eristämiseen PAROC Hvac GreyCoat on kustannustehokas ratkaisu, joka sisältää kourut, eristekäyrät sekä GreyCoat-teipin saumojen viimeistelyyn.  

 

 

Lisätietoja:

Antti Laine, Tuotepäällikkö, Talotekniikka & Teollisuus, p. 0400 651 451