Paloturvallisuuden vuosi ja parantunut energiatehokkuus pääosassa Paroc Groupin vuoden 2014 kestävän kehityksen raportissa

30 huhti 2015

Paroc on julkaissut vuoden 2014 kestävän kehityksen raportin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti yhtiön ohjelmista, joiden avulla pyrimme pitkällä tähtäimellä kohottamaan taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöarvoja.

Paroc on julkaissut vuoden 2014 kestävän kehityksen raportin

Vuoden 2014 kohokohtia Parocin painopistealueilla asiakas, kasvu, tehokkuus, kestävä kehitys ja ihmiset ovat: 

  • Työterveyden ja turvallisuuden mittareiden implementointi, jonka tuloksena tapaturmataajuus ja sairauspoissaolojen määrät ovat laskeneet. Jatkamme työtä, jotta saavuttaisimme strategisen tavoitteemme nolla työtapaturmaa. 
  • Yhtiön sisäinen energiatehokkuus on parantunut: pelkästään vuoden 2014 aikana Parocin omissa toiminnoissa kuluttaman energian määrä on vähentynyt merkittävästi. Vähentämämme hiilidioksidipäästöjen määrä vastaa kahden miljoonan perheauton päästöjä. 
  • Olemme onnistuneet kiinnittämään huomiota eurooppalaisten asuin- ja liikekiinteistöjen paloturvallisuuteen ja kannustaneet kehittämään yhtenäiset ja ajantasaiset paloturvallisuusstandardit.

Voit lukea Parocin 2014 -raportin kokonaisuudessaan tästä >>