PAROC eXtra-kiertue valloittaa Suomen 8.-28.4

11 huhti 2016

Kampanjoimme näyttävästi eXtra-kivivilla -tuotteella kevään 2016 aikana. Kampanjamme tavoitteena on viestiä eXtra-kivivillan ominaisuuksista selkeästi ja ymmärrettävästi. Viemme kampanjan kestävyyttä viestivän kuvamaailman äärimmäisiin olosuhteisiin: tulipaloon, merelle ja arktisiin olosuhteisiin. Rankkoja olosuhteita viestivän kuvamaailman kautta kerromme että PAROC eXtra-kivivilla on paras suoja rakennukselle kuin rakennukselle, koska se eristää lämpöä, kestää kosteutta ja tulta. 

Paroc kivivillan erinomainen lämmöneristyskyky perustuu kivikuitujen välissä paikallaan pysyvään ilmaan. Sekä ilma että kivi ovat luonnollisia ympäriltämme löytyviä aineita, jotka eivät muutu vanhetessaan. Näin ollen myös kivivillan eristyskyky pysyy aikojen saatossa muuttumattomana. 

Paroc kivivilla antaa suojan myös kosteutta vastaan. Kivivillan avohuokoinen kuiturakenne antaa veden valua ja vesihöyryn nousta vapaasti eristekerroksen läpi. Käytännössä tämä tarkoittaa rakenteiden nopeita kuivumisaikoja. Mitä nopeammin kosteus rakenteista haihtuu, sitä vähemmän kosteusvaurioita se ehtii aiheuttamaan.

Paroc kivivilla ei pala. Kivivilla on tehty vulkaanisista kivistä hyvin korkeissa lämpötiloissa. Nämä lähtökohdat antavat takuun myös tuotteen turvallisuudesta tulipalossa. Palamaton eriste ei syty eikä levitä paloa. Vahingon sattuessa kivivilla pitää minkä lupaa – rakenteiden erinomaisen palonkestävyyden ja aikaa pelastautua.

Kampanjamme tavoitteena on tukea jälleenmyyjien myyntiä omille asiakkailleen. Paroc jalkautuukin tänä keväänä rautakauppoihin ympäri Suomea levittämään eXtra-kivivillan ilosanomaa tuomalla eXtra-kiertueen sekä Parocin ammattitaitoisen myyntitiimin myymälöihin.

Myymälöiden pihalle tuodaan Paroc-promootiopiste, jossa jaetaan kahvia ja kivivillagrillissä paistettua makkaraa. Paikan päällä voi tutustua eXtra-kivivillan tuoteominaisuuksiin, testata voimiaan eXtra Striker –voimalekakilpailussa, sekä keskustella rakentamisesta Parocin myyntitiimin kanssa.

Katso milloin kiertue on sinun rautakaupassasi ja tule mukaan!

Lue lisää eXtra-kiertueesta: www.paroc.fi/extra
Seuraa kampanjaa PAROC Finlandin Facebookissa

Lisätiedot kampanjasta ja kiertueesta: Markkinointipäällikkö Johanna Harila (etunimi.sukunimi@paroc.com)