Uudet ilmakanavien paloeristysratkaisut

03 loka 2016
Ilmakanavien paloeristysratkaisuja koskeva VTT-tuotesertifikaattimme on uusittu ja perustuu viimeisimpiin voimassa oleviin eurooppalaisiin testausmenetelmiin. Uudet paloeristystuotteemme ovat PAROC Hvac Fire Mat Comfort ja PAROC Hvac Fire Slab EI30 / EI60 / EI120 N1. PAROC Hvac AirCoat -eristysjärjestelmässä ei tapahdu muutoksia.
Ilmakanavan paloeristys 
 

Eristepaksuudet eri palonkestoluokissa säilyvät ennallaan

Eri palonkestoluokkia vastaavat eristepaksuudet pysyvät ennallaan, samoin asennusratkaisumme ja sertifikaatin kattavuus. Samat tuotepaksuudet sopivat sekä pysty- että vaakakanaville ja sisä- ja ulkopuolista paloa vastaan.

Helposti tunnistettavat tuotteet ilmakanavien paloeristykseen

Uudet paloeristystuotteemme ovat PAROC Hvac Fire Mat Comfort ja PAROC Hvac Fire Slab EI30 / EI60 / EI120 N1. Ilmakanavien paloeristykseen optimoiduista Comfort ja N1 huopapäällystetyistä tuotteista on helppo tunnistaa tuotteiden käyttötarkoitus. Näin voit olla varma, että käytät oikeaa tuotetta paloeristykseen. Ulkonäöltään neutraalit tuotteet ovat myös miellyttäviä käsitellä ja asentaa.

Sertifikaatin VTT-C-11685-16 käyttöönotto

Uuden sertifikaattimme VTT-C-11685-16 mukaiset ratkaisut astuvat voimaan heti. Vanhan sertifikaatin mukaisia AluCoat-päällystettyjä paloeristystuotteita voi tilata 17.10.2016 asti. 
21.10.2016 jälkeen toimitamme vain uusien paloeristysratkaisujen mukaisia tuotteita.