Tarjoamme suomalaisen saunaelämyksen Lahden MM-hiihtojen vieraille

02 helmi 2017

Lahden hiihdon MM-kilpailujen vieraat voivat tutustua suomalaiseen saunaan ja nauttia lämpimistä löylyistä PAROC® eXtra kivivillalla eristetyssä saunassa kisa-alueella.

Niin huippu-urheilussa kuin rakentamisessakin tärkeää on kestävyys ja tekniikka. Paroc on 80 vuoden ajan tuonut luotettavia eristeratkaisuja pohjoisen haasteelliseen ilmastoon. Parocin kivivilla suojaa kylmältä ja sen eristyskyky pysyy aikojen saatossa muuttumattomana.  Suomi 100 -juhlavuosi tekee Lahden hiihdon MM-kisoista erityisen, sillä kisat ovat satavuotiaan Suomen suurin tapahtuma. Paloturvallisia eristeratkaisuja valmistava Paroc on ylpeä Lahden MM-hiihtojen yhteistyökumppani.

Ainutlaatuisen saunakokemuksen keskellä suurta urheilujuhlaa luo tyylikäs merikonttiin rakennettu Paroc-sauna, jossa on ikkunallinen löylyhuone, sekä peseytymis- ja pukeutumistilat. Lämpöeristeenä saunassa on käytetty PAROC® eXtra kivivillaa. Mikä parasta saunan lauteilta voi seurata suoraa lähetystä hiihdon MM-kisoista.

Voita kisaliput ja saunavuoro

Paroc-saunan kiuas on kuumana kisa-alueella kaikkina päivinä kun Lahdessa kilpaillaan ja halukkaat pääsevät saunomaan klo 13-18. Voit myös osallistua arvontaan ja voittaa itsellesi ja ystävillesi oman saunavuoron sekä pääsyliput Lahden MM-kilpailuihin.

Lauteille mahtuu kerrallaan kahdeksan saunojaa. Sauna on sekasauna, joten siellä saunotaan pyyhkeeseen kietoutuneena. Saunaisäntä ja -emäntä pitävät huolen saunomisen sujuvuudesta sekä antavat pyyhkeet ja pesuaineet saunojien käyttöön.

Salpausselän kisakatsomot täyttävät iloiset kannustushuudot raikuvat myös lauteilla, sillä jännittäviä kilpailuja voi seurata löylyhuoneen kisastudiossa. Koe unohtumaton saunaelämys keskellä Lahti2017 juhlakisoja.

Lisätietoa:
Olga van Iterson, Paroc Group markkinointi- ja viestintäjohtaja, puh 050 325 2376

Lahdessa järjestetään vuonna 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut historiallisen seitsemännen kerran. Lahti2017 haluaa tarjota tapahtuman, jossa jokaisella on hyvä olla sekä kokemuksen, jossa yhdistyvät maailmanmestaruuskisojen huippujännitys, erinomaiset oheistapahtumat ja asiakaspalvelu.