Paroc mukana Paloturvallinen Puutalo Roadshow -kiertueella 2018

07 maalis 2018

Paroc on mukana Puuinfon järjestämällä Paloturvallinen Puutalo kiertueella. Kiertueen sisältö keskittyy puurakenteiden paloturvallisuuteen ja se järjestetään maalis-huhtikuussa 11 paikkakunnalla.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisten ammattikorkeakoulujen sekä Puuinfon yhteistyökumppaneiden kanssa. Tilaisuus kestää yhden päivän ja on maksuton sisältäen ohjelman ja tarjoilut sekä Paloturvallinen puutalo -ohjeen. Seminaariaineisto julkaistaan puuinfo.fi-palvelussa kiertueen jälkeen. Kouluttajana toimii RI Tero Lahtela ja alan asiantuntijat.

Tilaisuudet on tarkoitettu rakennesuunnittelijoille ja arkkitehdeille, kuntien rakennus-, palo- ja pelastusalan viranomaisille, rakennuttajille sekä rakennusalan AMK-opettajille ja -opiskelijoille.

Seminaarikiertueella esitellään puurakentamiseen liittyvät uudet paloturvallisuusmääräykset sekä Puuinfon uusi Paloturvallinen puutalo -ohje. Ohjeen tarkoitus on antaa käytännönläheisiä neuvoja ja ohjeita paloturvallisen puurakennuksen suunnitteluun ja havainnollistaa puun käyttöön liittyviä säädöksiä rakennusten paloturvallisuutta koskevassa asetuksessa. Ohjeessa käsitellään pääsiassa puurakenteisia asuin- ja toimitilarakennuksia. Ilmoittaudu mukaan ja tule tapaamaan Parocin asiantuntijoita!

Ohjelma on samansisältöinen kaikilla paikkakunnilla, paikkakuntakohtaiset ohjelmat täydentyvät.

Ohessa kiertueaikataulu:

ti 6.3.

Tampere

ke 7.3.

Jyväskylä

to 8.3.

Seinäjoki

ti 13.3.

Pori

ke 14.3.

Turku

to 15.3.

Raasepori

ti 20.3.

Oulu

ke 21.3.

Rovaniemi

ke 4.4.

Kotka

to 5.4.

Lappeenranta

ti 24.4.

Espoo

Lisätiedot ja yhteydenotot: johanna.harila@paroc.com