Parocilla on avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä

30 huhti 2018

Parocilla avainlippu

Paroc ovat mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä kivivillaeristeidemme taustalla.

”Lähdimme mukaan kampanjaan, koska suomalainen työ on meille tärkeää. Parocille tämä merkitsee kotimaisia raaka-aineita ja kotimaassa valmistettuja tuotteita sekä tietysti suomalaista asiantuntemusta ja osaamista. Rakennuseristeillemme on myönnetty suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu, toimitusjohtaja Anders Dahlblom kertoo.

Avainlippu merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

Kolmevuotisella Onhan siinä Avainlippu -kampanjalla Suomalaisen Työn Liitto haluaa edistää Avainlipun tunnettuutta. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on 92 prosenttia. Suomalaisista suurin osa (71 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti.

Lisätietoja:
Johanna Harila, markkinointipäällikkö, Paroc Group Oyj, p. 040 844 3233, johanna.harila@paroc.com
Merja Mantila, projektipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 330 3640, merja.mantila@suomalainentyo.fi

Lisätietoja kampanjaan liittyen www.avainlippu.fi
Osallistu kampanjaan ja keskusteluun somessa #Avainlippu #OnhansiinäAvainlippu

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia innovatiivisena ja luotettavana rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1840 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 411 miljoonaa euroa. Paroc on osa Owens Corningia.


Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten yhteinen kolmivuotinen kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä Avainlippu-alkuperämerkin tunnettuutta ja vaikutusta ostopäätöksiin. www.avainlippu.fi