Seuraa kuinka Parocin ammattilaiset valmistautuvat Jukolan viestin koitokseen

23 huhti 2018
Paroc, yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden ja paloturvallisten eristeratkaisujen tuottajia, tukee kesäkuussa järjestettävää Lahti-Hollola Jukolan ja Venlojen viestiä.
"Paroc lähtee tukemaan Jukolan viestiä, koska se sopii hyvin arvomaailmaamme ympäristöystävällisenä urheilulajina. Lisäksi Jukolan viestistä tekee erityisen sen luonne, jossa maailman huippusuunnistajat sekä harrastelijat kohtaavat metsässä samoilla rasteilla. Haluamme myös kannustaa paroclaisia sekä asiakkaitamme liikkumaan ja Jukolan viesti luo tähän yhteiseen liikkumiseen hyvät puitteet, " sanoo markkinointipäällikkö Johanna Harila.

Paroc-kivivilla tunnetaan sen paloturvallisuudesta, kosteuden kestosta ja loistavasta lämmöneristyksestä. Niin ikään samaa sinnikkyyttä, kestoa ja laatua löytyy Parocin loistavilta ammattilaisilta. Päätimme ryhtyä sanoista tekoihin ja lähteä Jukolan viestiin ihan porukalla näyttämään, mistä meidät on tehty. Tulipa kisassa vastaan myrskyä, tulta tai jäätä, Parocin suunnistustiimi kyllä kestää!

Jukolassa tavataan!

Lisätiedot: Paroc Group Oyj, markkinointipäällikkö, Johanna Harila 040 844 3233

Lisätietoa Jukolan viestistä: http://www.jukola.com/2018