Kestävät FOAMGLAS® solulasieristeet Parocin valikoimasta

03 kesä 2019

Foamglas solulasieriste

Paroc on jo vuosikymmenien ajan kehittänyt energiatehokkaita, paloturvallisia ja ympäristöystävällisiä eristeratkaisuja. Osana Owens Corning -konsernia meillä on mahdollisuus tarjota aiempaa laajempi tuotevalikoima sisaryrityksemme, FOAMGLAS®-solulasieristevalmistajan kanssa.

FOAMGLAS® lämmöneristeet valmistaa Pittsburgh Corning, joka on yksi maailman johtavista solulasieristeiden tuottajista. Tuotevalikoimaan kuuluu eri muotoisia ja kokoisia eristeitä, ja ne soveltuvat rakennusvaipan kaikkiin osiin.

Erinomaisia ominaisuuksia

FOAMGLAS®-solulasieriste on luja materiaali ja se kestää poikkeuksellisen hyvin jatkuvaa puristusta muotoaan muuttamatta. Se koostuu miljoonista ilmatiiviisti eli hermeettisesti suljetuista soluista ja on täysin vesi- ja höyrytiivis. FOAMGLAS-eristeet sopivat erinomaisesti lujuutta edellyttäviin rakenteisiin kuten aktiivisille katoille ja kattoterasseille. FOAMGLAS-eristeillä on Eurooppalainen paloluokka on A1, joten se on palamaton materiaali. Tulipalon sattuessa liekit eivät leviä materiaalia pitkin, siitä ei vapaudu myrkyllisiä kaasuja eikä se savuta.

Lisätietoja

Lue lisää FOAMGLAS-eristemateriaalista ja ratkaisuista

FOAMGLAS

Heinäkuusta 2017 lähtien Pittsburg Corning on osa Owens Corningia. Owens Corning kehittää, valmistaa ja markkinoi eristyksiä, kattoja ja lasikuitukomposiitteja. FOAMGLAS-eristeiden ominaisuuksia ovat mm. palamattomuus, erittäin hyvä puristuslujuus, vesi- ja höyrytiiveys sekä kestävyys.