Uudet PAROC Hvac Fire BlackCoat ilmakanavien paloeristysratkaisut

04 maalis 2019

PAROC Hvac Fire BlackCoat paloeristeet

PAROC Hvac Fire tuoteperhe ilmakanavien paloeristämiseen on uudistunut! Uudet mustalla alumiinilaminaatilla päällystetyt paloeristystuotteemme ovat PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat pyöreille kanaville ja PAROC Hvac Fire Slab EI30 / EI60 / EI120 BlackCoat suorakaidekanaville.

Uudet paloeristysratkaisut soveltuvat palonkestoluokkiin EI15 – EI120. Samat tuotepaksuudet sopivat niin pysty- kuin vaakakanaville ja sisä- ja ulkopuolista paloa vastaan. Tuotteiden palokäyttäytymisluokka on A2-s1, d0 ja tuotteilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1. Pyöreillä kanavilla 30 minuutin palonkestoluokka saavutetaan entistä ohuemmalla eristepaksuudella; 50 mm PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat verkkomatolla.

Tutustu PAROC Hvac Fire BlackCoat ratkaisuun >
 

Optimoidut tuotteet ja tarvikkeet

Ilmakanavien paloeristykseen kehitetyt tuotteemme tunnistat mustasta alumiinipinnoitteesta sekä verkkomaton oranssista merkintänauhasta. Tuotteet toimivat erinomaisesti myös lämmöneristeenä. Tuotevalikoimaan kuuluu jousiruuvit levytuotteiden asennukseen sekä musta verkkovahvistettu alumiinilaminaattiteippi PAROC BlackCoat Tape saumojen viimeistelyyn kaikissa asennuksissa.

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Toni Saukkonen