Paroc Tekniset eristeet Ääniopas julkaistu

30 maalis 2021
Tekniset eristeet Ääniopas sisältää yleistä tietoa äänenvaimennuksesta ja -eristyksestä sekä talotekniikka-, prosessiteollisuus- ja Marine-tuotteiden äänenvaimennusominaisuuksista. Tuotekohtaisten absorptiokertoimien lisäksi oppaasta löytyy kattavasti tietoa Marine-tuotteiden ääneneristävyydestä sekä putkien ja kanavien lisäysvaimennuksesta.

Työskentely- ja asumisolosuhteiden suunnittelussa on kiinnitettävä huomiota myös ympäröivään äänimaailmaan. Ilmanvaihtokanavistosta ja putkistoista voi kantautua häiritseviä ääniä, jotka on syytä vaimentaa. Prosessiteollisuudessa melunvaimennus on tärkeä osa työturvallisuutta. Risteilyalusten hyttien ja yleisten oleskelutilojen suunnittelussa kiinnitetään huomiota äänimaailmaan, jotta matkustajille saadaan luotua miellyttävät olosuhteet.

Parocin tuotteilla on rakenteensa ja hyvän ilmanläpäiseväisyytensä ansiosta erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet. Tekniset eristeet Äänioppaasta löytyy tuotekohtaiset absorptiokertoimet useille eri talotekniikka- ja prosessiteollisuustuotteille. Marine-tuotteiden osalta valikoima on vielä kattavampi.

Ääniopas on helppo ja nopea käyttää. Tuotevalikoimataulukosta pääsee tuotenimeä klikkaamalla suoraan kyseisen tuotteen tietoihin. Tuotesivuilla absorptiokertoimet esitetään taulukkona sekä graafina. Tuotesivulta voit palata takaisin tuotevalintataulukkoon tai oppaan sisällysluetteloon suorista linkeistä.