Parocin BIM-työkalu helpottaa suunnittelijoiden ja rakentajien työtä

05 touko 2022

Paroc BIM

Uuden BIM-työkalun ansiosta sopivan eristeratkaisun valinta on helpompaa kuin koskaan. Helppokäyttöinen BIM-työkalu auttaa suunnittelijoita ja rakentajia löytämään Parocin tuotteiden ajantasaiset tuotetiedot tarkasti ja nopeasti.

Vuoden mittaisen kehitysprosessin tuloksena syntynyt uusi työkalu on laajalle käyttäjäkunnalle suunnattu kätevä lisä Parocin olemassa olevien ratkaisujen rinnalle. Siitä hyötyvät erityisesti suunnittelijat ja rakentajat, jotka tarvitsevat tarkkaa, ajan tasalla olevaa dataa käyttämistään tuotteista. BIM-työkalun kehittäjänä on toiminut ThorbiQ. Paroc BIM-työkalu lanseerataan ensimmäisenä Suomessa, minkä jälkeen siitä tullaan tekemään maakohtaiset versiot muihin Paroc-maihin. 

Linkki Paroc BIM-työkaluun

Uusi työkalu on käytännössä tuotevalitsin, jolla on mahdollista etsiä sopiva tuote tuoteominaisuuksien tai rakenneratkaisujen kautta. Suunnittelija voi siirtää valitsemansa tuotetiedon suoraan käyttämäänsä BIM-suunnitteluohjelmaan (Revit-, ArchiCad- tai IFC-formaatissa) tai rakentaja voi linkittää tuotteen dokumentaation esimerkiksi mallin tarkasteluohjelmaan. Luonnollisesti dokumentit ovat myös ladattavissa ja tallennettavissa normaaliin tapaan.

– BIM-työkalu yhdessä Parocin eristetuotteiden kanssa palvelee laadukasta, turvallista rakentamista – käyttäjäystävällisesti. Digitaalisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti ja haluamme olla omalta osaltamme mukana kehittämässä ratkaisuja, jotka helpottavat datan löytämistä ja käyttöä, kehityspäällikkö Juha Laihonen toteaa.

Uuden BIM-työkalun sekä muut suunnittelijoiden työtä helpottavat työkalut löydät Suunnittelijoille-sivulta

Lisätietoja:

Kehityspäällikkö Juha Laihonen, puh. 0400 902 759
Tuotepäällikkö Tero Virrantuomi, puh. 046 876 8062