Paroc mahdollistamaan TAHDON yhteiskunnallista urheilukulttuurityötä

27 syys 2022

Yhteistyö Paroc ja Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO

OC Paroc liittyy Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON kumppaniverkostoon mahdollistamaan ainutlaatuisia ympäristöön, kestävään kehitykseen ja ilmastonmuutokseen liittyviä sisältöjä kulttuurikeskuksen toiminnassa. Yhteistyö käynnistyy marraskuussa näitä aiheita käsittelevässä, uudessa vaihtuvassa näyttelyssä.

Marraskuussa avautuva ympäristöä, kestävää kehitystä ja ilmastonmuutosta käsittelevä vaihtuva näyttely on tuore yhteiskunnallinen avaus TAHDON toiminnassa. Näyttely havainnollistaa urheilu- ja liikuntakulttuurin yhteyden ympäristömme haasteisiin ja ratkaisuihin. Näihin ratkaisuihin linkittyvät yhteistyökumppanit ovat mahdollistamassa näyttelyn toteutumisen. Energiakriisin ollessa nyt kovimmillaan energiatehokkuus ja rakentamisen ympäristövastuullisuus korostuvat myös liikuntapaikkarakentamisessa.

TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori arvostaa suomalaisten edelläkävijäyritysten osallistumista urheilukulttuurityöhön:
- Parocin kanssa pääsemme käsittelemään ainutlaatuisella tavalla urheilu- ja liikuntakulttuuriin linkittyvää ympäristövastuullisuutta ja kestävää kehitystä. Yleisöä kiinnostavat ja puheenaiheita synnyttävät tulkintamme liikunta- ja urheilukulttuurista tehdään yhteistyössä eri teemojen parissa työskentelevien sidosryhmiemme kanssa.

Parocin toimitusjohtaja Jari Airola korostaa TAHDON ympäristöteeman yhteiskunnallista merkitystä:

- Koemme tärkeäksi yhteyden suomalaisiin, oli kyse sitten tuotteistamme tai vastuullisesta yrityskansalaisuudestamme. Urheilulla on tärkeä rooli suomalaisten sydämissä. TAHDON näyttelyssä herätetään ihmisiä ymmärtämään tärkeitä asioita liikunnan ja kestävän kehityksen yhteydestä. Uskomme, että tämä luo positiivista energiaa ja kannustaa meitä kaikkia muutokseen. Siksi olemme ylpeänä mahdollistamassa TAHDON yhteiskunnallista urheilukulttuurityötä.

TAHDON ja Parocin asiakkaille sekä sidosryhmille yhteistyö näyttäytyy ainutlaatuisena sisältönä digitaalisissa kanavissa ja kulttuurikeskuksen näyttelyissä. Uuden vaihtuvan näyttelyn nimi ja konsepti julkaistaan loppusyksystä 2022.

 

Lisätietoja:

Tarja Karhu, markkinointipäällikkö
Paroc Oy Ab
tarja.karhu@owenscorning.com
puh. 040 562 9379

Jukka-Pekka Vuori, johtaja
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
jukka-pekka.vuori@tahto.com
puh. 050 598 7064

 
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kokonaisuus. Sen ydin on suomalaisen urheilun ja liikunnan suuri kertomus. TAHDOSTA löytyvät Urheilumuseon näyttelyt, tietopalvelu ja arkisto. TAHDOSSA toimii myös yksi maailman laajimmista urheilu- ja liikunta-alan kirjastoista.