Moduulikatot

PARAFON ExclusiveImage

PARAFON Exclusive

PARAFON Exclusive on tyylikäs akustiikkalevy, joka tarjoaa paljon variaatiomahdollisuuksia. Se sopii alakattoihin tiloissa, joissa esteettisyydeltä vaaditaan erityisen paljon. Laadukkaan erittäin valkoisen lasihuopapinnan, hyvän äänenvaimennuskyvyn ja alhaisen kiiltoasteen ansiosta akustiikkalevy sopii hyvin kaikkiin sisustustiloihin, myös epäsuoraan valaistukseen. PARAFON Exclusivea on saatavana erilaisilla reunavaihtoehdoilla, ja se voidaan asentaa Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, design-kannatinlistajärjestelmiin tai suoraan kattoon. PARAFON Exclusiven paloluokitus on A2, s1-d0 (EN 13501-1). Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme asennusta Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina.

PARAFON ClassicImage

PARAFON Classic (PARAFON Parmitex Viva)

PARAFON Classic / PARAFON Parmitex Viva on korkealaatuinen akustiikkalevy. Tyylikkään lasihuopapinnan ja alhaisen kiiltoasteen ansiosta akustiikkalevy sopii alakattoihin kaikentyyppisissä sisustustiloissa. PARAFON Classicin / PARAFON Parmitex Vivan paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme PARAFON Classicin / PARAFON Parmitex Vivan asentamista Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina. Voimme tarjota PARAFON Classic -tuotteesta myös K2 10-luokitellun ratkaisun.

PARAFON RoyalImage

PARAFON Royal

PARAFON Royal on suoraan sisäkattoon liimattava tyylikäs akustiikkalevy. Kaikki näkyvät reunat on verhoiltu levyn värisellä lasihuovalla joten PARAFON Royal tarjoaa elegantin vaihtoehdon erityistä esteettisyyttä vaativiin ympäristöihin. PARAFON Royalin voi asentaa koko katon alueelle, levyryhminä tai yksittäisinä levyinä. Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa ja pinta lasihuopaa. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, sementinharmaa ja metallinharmaa. PARAFON Royal Extra -akustiikkalevyn pinta on erityisen kestävää lasikuitukangasta, ja siksi se sopii iskunkestävyyttä vaativiin olosuhteisiin, kuten liikuntasaleihin.

PARAFON DirectImage

PARAFON Direct

PARAFON Direct on suoraan alustaan liimattava akustiikkalevy. Levyn pinta on verhoiltu valkoisella Classic-lasihuovalla ja reunat peittomaalattu, joten ne voidaan haluttaessa jättää näkyviin. PARAFON Direct -akustiikkalevyn paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Levyn ydin on palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. 

PARAFON NordicImage

PARAFON Nordic

PARAFON Nordic on perusakustiikkalevy alaslaskettuihin kattoihin. Levyä on saatavana kannatinlistajärjestelmiin sopivina reunamalleina A ja E.  PARAFON Nordicin paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Perusakustiikkalevyn pinta on valkoista lasihuopaa ja ydin palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme asennusta Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina.

PARAFON Classic ColortoneImage

PARAFON Classic Colortone

PARAFON Classic Colortone on yhteisnimi värillisille akustiikkalevyille, joiden maalatun lasihuopapinnan laatu on korkea ja kiiltoaste alhainen. Vakiovärit ovat Black, Cement, Metal ja Navy. PARAFON Classic Colortone -akustiikkalevyjen ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme levyjen asentamista Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina.  
 

PARAFON PaletteImage

PARAFON Palette

PARAFON Palett on maalattu akustiikkalevy luoviin alakattoratkaisuihin. Levyjä on saatavana useimmissa NCS-sävyissä. Valittavana on useita reunavaihtoehtoja, joten levyt voidaan asentaa joko kannatinlistoihin tai suoraan sisäkattoon tai seinään. PARAFON Palett -akustiikkalevyjen ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. 
 

PARAFON StepImage

PARAFON Step

PARAFON Step -akustiikkalevyllä saat ääntä vaimentavan, tyylikkään ja yksilöllisen, muuhun sisustukseen sopivan alakaton. Eripaksuiset, -kokoiset ja -väriset akustiikkalevyt voidaan asentaa liimaamalla (Step Direct) tai E15-kannatinlistajärjestelmällä (Step for Grids) vapaavalintaisessa järjestyksessä. Näin kattoon saadaan kolmiulotteinen vaikutelma. Saatavilla on kolme eri levypaksuutta ja kolme levykokoa. Valmiit väri- ja ladontamallit helpottavat suunnittelua.

PARAFON HygieneImage

PARAFON Hygiene

PARAFON Hygiene on erittäin kestävä, alakattoon asennettava akustiikkalevy, joka on kehitetty erityisen hyvää hygieniaa ja puhtautta vaativiin tiloihin. Pinta on valkoista vahvistettua lasihuopaa, joka ei naarmuunnu ja kestää korkea- ja matalapainepesua sekä puhdistamista desinfiointiaineilla. PARAFON Hygiene asennetaan suoraan alustaan tai kannatinlistoihin: kosteisiin ja märkiin tiloihin suositellemme korroosiota kestävän Prelude CR-kannatinlistajärjestelmän käyttämistä.
Vahvistetun ja kestävän pinnan ansiosta tuote soveltuu myös suurelle kulutukselle altistuviin tiloihin, kuten koulujen käytäviin ja pukeutumistiloihin.
PARAFON Hygiene -akustiikkalevyjä voidaan käyttää tiloissa, joilla on puhdastilaluokitus ISO 4 standardin ISO 14644-1: 1999 mukaan. Silloin levyjen asentamiseen kannattaa käyttää Armstrongin ISO 4 -luokitettua CLEAN -ROOM kannatinlistajärjestelmää, jonka listoissa on upotetut silikonitiivisteet. Parafon Hygiene -levyjen ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa."

Tutustu vaativien tilojen 
akustiikkaratkaisuihin >>

 

 

 


PARAFON ClinicImage

PARAFON Clinic

PARAFON Clinic on erittäin kestävä, alakattoon asennettava akustiikkalevy lääkintä-, laboratorio- ym. tiloihin, joissa vaaditaan erityisen hyvää hygieniaa ja puhtautta.  Pinta on valkoista vahvistettua lasihuopaa, joka ei naarmuunnu ja kestää usein toistuvaa pyyhkimistä ja puhdistamista desinfiointiaineilla.  PARAFON Clinic asennetaan kannatinlistajärjestelmään. Vahvistetun ja kestävän pinnan ansiosta tuote soveltuu myös suurelle kulutukselle altistuviin tiloihin, kuten koulujen käytäviin ja pukeutumistiloihin.

PARAFON Clinic -akustiikkalevyjä voidaan käyttää tiloissa, joilla on puhdastilaluokitus ISO 4 standardin ISO 14644-1: 1999 mukaan. Silloin levyjen asentamiseen kannattaa käyttää Armstrongin ISO 4 -luokitettua CLEAN -ROOM -kannatinlistajärjestelmää, jonka listoissa on upotetut silikonitiivisteet. Parafon Clinic -akustiikkalevyjen ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa.

Tutustu vaativien tilojen 
akustiikkaratkaisuihin >>

 

 

 


PARAFON PrimeImage

PARAFON Prime

PARAFON Prime on erittäin kestävä akustiikkalevy tiloihin, joissa tarvitaan erittäin tehokasta ja/tai hankaavaa puhdistusta säännöllisesti. Pinta on valkoista voimakkaasti vahvistettua lasihuopaa, joka ei naarmuunnu kovassakaan käsittelyssä ja kestää korkea- ja matalapainepesua sekä puhdistamista desinfiointiaineilla.  
PARAFON Prime -akustiikkalevyjä voidaan käyttää tiloissa, joilla on puhdastilaluokitus ISO 4 standardin ISO 14644-1: 1999 mukaan. Silloin levyjen asentamiseen kannattaa käyttää Armstrongin ISO 4 -luokitettua CLEAN -ROOM -kannatinlistajärjestelmää, jonka listoissa on upotetut silikonitiivisteet. Parafon Prime -akustiikkalevyjen ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa.

PARAFON SluggerImage

PARAFON Slugger

PARAFON Slugger on erittäin vahva, iskunkestävä akustiikkalevy alakattoihin. Se kestää kovaa käyttöä sekä vaativia olosuhteita ja täyttää iskunkestävyyttä koskevan standardin EN 13964:2004 luokan 1A vaatimukset. Pinta on verhoiltu valkoisella lasikudoskankaalla. Iskunkestäväksi tarkoitettu asennus kannatinlistajärjestelmään suositellaan tehtäväksi etäisyystankojen avulla (25 mm:n levypaksuuteen asti), jotta levyt pysyvät paikoillaan. Parhaiten iskuja kestävä rakenne saadaan käyttämällä suoraan sisäkattoon kiinnitettäviä hattulistoja. PARAFON Slugger -akustiikkalevyn paloluokitus on A2, s1-d0 (EN 13501-1). Levyn ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa.

PARAFON ReflexImage

PARAFON Reflex

PARAFON Reflex on ääntä heijastava akustiikkalevy. Sitä voidaan käyttää  alakaton osana parantamaan äänen kuuluvuutta ja puheen ymmärrettävyyttä esimerkiksi luentosaleissa, luokkahuoneissa ja musiikinkuunteluhuoneissa. Pinta on verhoiltu valkoisella Classic-lasihuovalla, joten akustiikkalevy on helposti yhdisteltävissä ääntä vaimentavaan PARAFON Classic -alakattoon. PARAFON Reflexin paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Levyn ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa.
 

PARAFON Decibel 35Image

PARAFON Decibel 35

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 35 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 35 dB. Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta alumiinikalvoa ja pinta Classic-lasihuopaa.

PARAFON Decibel 40Image

PARAFON Decibel 40

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 40 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 40 dB. Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta kipsilevyä ja pinta Classic-lasihuopaa.

PARAFON Decibel 41Image

PARAFON Decibel 41

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 41 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 41 dB.  Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta kipsilevyä ja pinta Classic-lasihuopaa.

PARAFON Decibel 42Image

PARAFON Decibel 42

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 42 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 43 dB.  Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta kipsilevyä ja pinta Classic-lasihuopaa.

PARAFON CorridoImage

PARAFON Corrido

PARAFON Corrido -järjestelmä koostuu kehystetyistä akustiikkalevyistä eli kaseteista, jotka voidaan avata helposti ja nopeasti laskemalla ne kädensijojen ja asennustarvikkeiden avulla haluttuun suuntaan. Järjestelmä soveltuu erittäin hyvin tiloihin, joissa tarvitaan helppoa pääsyä alakaton päällä oleviin laitteistoihin. PARAFON Corrido voidaan asentaa esimerkiksi seiniin, kaapelikanaviin, kiinteisiin kattoihin ja kannatinlistajärjestelmiin. PARAFON Corrido -levyn pinta on verhoiltu erittäin valkoisella Exclusive-lasikuituhuovalla ja kehys on valkoista metalliprofiilia viistetyin kulmin. PARAFON Corridon ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa.
 

PARAFON BaronetImage

PARAFON Baronet

Maalattu metallilankaverkko. Sopii myös silloin, kun esimerkiksi ilmastointijärjestelmä vaatii paljon tilaa mutta visuaalinen kokonaisuus halutaan pitää pienempänä. Tuote soveltuu hyvin myös sprinklerijärjestelmien yhteyteen. PARAFON Baronet -metallilankaverkko on erinomainen akustinen ratkaisu yhdessä akustiikkalevyn, esimerkiksi PARAFON Bullerin, kanssa käytettynä.

ParacemImage

Paracem

PARACEM -akustiikkalevy kestää hyvin mekaanista rasitusta ja kosteutta, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi iskunkestävyyttä vaativiin tiloihin tai ulkokäyttöön. Levyn valmistusmateriaalina on käytetty hienoksihöylättyä kuusilastua sekä sementtiä. PARACEM Fine -levyn lastuleveys on 1,5 mm, mutta levyä on saatavana myös eri lastuleveyksillä (PARACEM Extrafine: lastuleveys 1,0 mm sekä PARACEM Standard: lastuleveys 3,0 mm).  PARACEM-akustiikkalevyjä löytyy eri värisinä sekä myös A2-s1, d0- paloluokiteltuna (PARACEM A2). Luonnonväristen, maalaamattomien levyjen värisävyssä ja pinnassa esiintyy vaihtelua sekä yksittäisessä levyssä että eri levyjen välillä. Katso absorptioluokat täältä sivuilta 16-19.

 


ARMSTRONGImage

ARMSTRONG

Armstrong-mineraalikuitulevyt ovat rei'itettyjä, kovia alakattolevyjä, joilla on elävä, strukturoitu pinta. Kierrätetyn materiaalin osuus tuotteesta on vähintään 40 %.