Ääntä eristävät akustiikkalevyt

PARAFON Decibel 35Image

PARAFON Decibel 35

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 35 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 35 dB. Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta alumiinikalvoa ja pinta Classic-lasihuopaa.

PARAFON Decibel 40Image

PARAFON Decibel 40

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 40 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 40 dB. Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta kipsilevyä ja pinta Classic-lasihuopaa.

PARAFON Decibel 41Image

PARAFON Decibel 41

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 41 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 41 dB.  Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta kipsilevyä ja pinta Classic-lasihuopaa.

PARAFON Decibel 42Image

PARAFON Decibel 42

Decibel-sarjan alakattoon asennettavat äänieristys- ja äänenvaimennustuotteet on suunniteltu ensisijaisesti huoneiden väliseen äänenvaimennukseen rakennuksissa, joissa väliseinät eivät ulotu kattopalkkeihin saakka. PARAFON Decibel 42 on hyvin vaimentava akustiikkalevy, jonka ääneneristävyys huoneiden välillä on 43 dB.  Levyn ydin on kivivillaa, levyn tausta kipsilevyä ja pinta Classic-lasihuopaa.