Paroc Akustiikka (PARAFON) on osa ROCKWOOL konsernia. Lokakuusta lähtien kotisivujen sisältö löytyy osoitteesta parafon.com.

Valkoiset akustiikkalevyt

PARAFON ExclusiveImage

PARAFON Exclusive

PARAFON Exclusive on tyylikäs akustiikkalevy, joka tarjoaa paljon variaatiomahdollisuuksia. Se sopii alakattoihin tiloissa, joissa esteettisyydeltä vaaditaan erityisen paljon. Laadukkaan erittäin valkoisen lasihuopapinnan, hyvän äänenvaimennuskyvyn ja alhaisen kiiltoasteen ansiosta akustiikkalevy sopii hyvin kaikkiin sisustustiloihin, myös epäsuoraan valaistukseen. PARAFON Exclusivea on saatavana erilaisilla reunavaihtoehdoilla, ja se voidaan asentaa Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, design-kannatinlistajärjestelmiin tai suoraan kattoon. PARAFON Exclusiven paloluokitus on A2, s1-d0 (EN 13501-1). Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme asennusta Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina.

PARAFON ClassicImage

PARAFON Classic (PARAFON Parmitex Viva)

PARAFON Classic / PARAFON Parmitex Viva on korkealaatuinen akustiikkalevy. Tyylikkään lasihuopapinnan ja alhaisen kiiltoasteen ansiosta akustiikkalevy sopii alakattoihin kaikentyyppisissä sisustustiloissa. PARAFON Classicin / PARAFON Parmitex Vivan paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme PARAFON Classicin / PARAFON Parmitex Vivan asentamista Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina. Voimme tarjota PARAFON Classic -tuotteesta myös K2 10-luokitellun ratkaisun.

PARAFON RoyalImage

PARAFON Royal

PARAFON Royal on suoraan sisäkattoon liimattava tyylikäs akustiikkalevy. Kaikki näkyvät reunat on verhoiltu levyn värisellä lasihuovalla joten PARAFON Royal tarjoaa elegantin vaihtoehdon erityistä esteettisyyttä vaativiin ympäristöihin. PARAFON Royalin voi asentaa koko katon alueelle, levyryhminä tai yksittäisinä levyinä. Akustiikkalevyn ydin on palamatonta kivivillaa ja pinta lasihuopaa. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, sementinharmaa ja metallinharmaa. Tuotteen todellinen mitta on -8mm ilmoitetusta.

PARAFON DirectImage

PARAFON Direct

PARAFON Direct on suoraan alustaan liimattava akustiikkalevy. Levyn pinta on verhoiltu valkoisella Classic-lasihuovalla ja reunat peittomaalattu, joten ne voidaan haluttaessa jättää näkyviin. PARAFON Direct -akustiikkalevyn paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Levyn ydin on palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. 

PARAFON NordicImage

PARAFON Nordic

PARAFON Nordic on perusakustiikkalevy alaslaskettuihin kattoihin. Levyä on saatavana kannatinlistajärjestelmiin sopivina reunamalleina A ja E.  PARAFON Nordicin paloluokitus on A1 (EN 13501-1). Perusakustiikkalevyn pinta on valkoista lasihuopaa ja ydin palamatonta kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme asennusta Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina.