Paroc Akustiikka (PARAFON) on osa ROCKWOOL konsernia. Lokakuusta lähtien kotisivujen sisältö löytyy osoitteesta parafon.com.

Värilliset akustiikkalevyt

PARAFON ColortoneImage

PARAFON Colortone

PARAFON Colortone on yhteisnimi värillisille akustiikkalevyille, joiden maalatun lasihuopapinnan laatu on korkea ja kiiltoaste alhainen. Vakiovärit ovat Black, Cement, Metal ja Navy. PARAFON Colortone -akustiikkalevyjen ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kokonaispaloturvallisuuden kannalta suosittelemme levyjen asentamista Armstrong Prelude -kannatinlistajärjestelmään, jossa on palokatkot valmiina.  
 

PARAFON PaletteImage

PARAFON Palette

PARAFON Palett on maalattu akustiikkalevy luoviin alakattoratkaisuihin. Levyjä on saatavana useimmissa NCS-sävyissä. Valittavana on useita reunavaihtoehtoja, joten levyt voidaan asentaa joko kannatinlistoihin tai suoraan sisäkattoon tai seinään. PARAFON Palett -akustiikkalevyjen ydin on palamatonta PAROC-kivivillaa, joka pitää muotonsa myös tulipalojen yhteydessä esiintyvissä erittäin korkeissa lämpötiloissa. 
 

PARAFON StepImage

PARAFON Step

PARAFON Step -akustiikkalevyllä saat ääntä vaimentavan, tyylikkään ja yksilöllisen, muuhun sisustukseen sopivan alakaton. Eripaksuiset, -kokoiset ja -väriset akustiikkalevyt voidaan asentaa liimaamalla (Step Direct) tai E15-kannatinlistajärjestelmällä (Step for Grids) vapaavalintaisessa järjestyksessä. Näin kattoon saadaan kolmiulotteinen vaikutelma. Saatavilla on kolme eri levypaksuutta ja kolme levykokoa. Valmiit väri- ja ladontamallit helpottavat suunnittelua.