Paroc Akustiikka (PARAFON) on osa ROCKWOOL konsernia. Lokakuusta lähtien kotisivujen sisältö löytyy osoitteesta parafon.com.

Ripustettavat akustiikkalevyt

PARAFON Royal BaffleImage

PARAFON Royal Baffle

PARAFON Royal Baffle on reunastaan ripustettava, palamaton akustiikkalevy, jonka kaikki pinnat ja reunat on verhoiltu valkoisella tai luonnonharmaalla lasikuituhuovalla. PARAFON Royal Baffle -akustiikkalevyt sopivat etenkin tiloihin, joihin ei voi asentaa peittävää alaslaskettua akustiikkakattoa esimerkiksi sprinklerijärjestelmän takia. Tyylikkään viimeistelyn ja hyvän äänenvaimennuskyvyn ansiosta PARAFON Royal Baffle -akustiikkalevy soveltuu monenlaisiin ympäristöihin. Levyjä voi käyttää yksittäin ripustettavina äänenvaimennuselementteinä tai yhdessä peittävän alakaton kanssa esimerkiksi avokonttoreissa, joissa äänen kulkeutumista paikasta toiseen on rajoitettava.

PARAFON SingelImage

PARAFON Singel

PARAFON Singel on taustastaan vapaasti roikkumaan ripustettava, palamaton akustiikkalevy, jossa on laadukas Classic-pinta ja maalatut reunat. PARAFON Singel tarjoaa monia visuaalisia ja toiminnallisia mahdollisuuksia. Vapaasti ripustettavat akustiikkalevyt voidaan sijoittaa saarekkeiksi yksittäin tai ryhmissä äänenvaimennustarpeiden ja ulkonäkövaatimusten mukaan. Tuote ripustetaan vaijeri/koukku-järjestelmällä. PARAFON Singel -akustiikkalevyjä on saatavana suorakaiteen ja neliön muotoisena sekä pyöreänä. Niitä voidaan valmistaa myös asiakkaan haluaman erikoismuotoilun mukaan.

PARAFON Foil BaffleImage

PARAFON Foil Baffle

PARAFON Foil Baffle on reunastaan ripustettava, palamaton akustiikkalevy, joka on kapseloitu 0,1 mm paksun valkoisen, UV-suojatun polyeteenikalvon sisään. Se on kehitetty tiloihin, joissa hygienialta ja puhtaudelta vaaditaan erityisen paljon. PARAFON Foil Baffle -akustiikkalevy kestää pyyhkimisen kostealla liinalla tai sienellä. Joustavan asennuksen ansiosta levyä voi käyttää monissa ympäristöissä, joihin tasaista alakattoa ei voi asentaa. Tuote ei kestä suola- tai öljypitoista ympäristöä eikä voimakasta UV-valoa.

PARAFON Hygiene BaffleImage

PARAFON Hygiene Baffle

PARAFON Hygiene Baffle on reunastaan ripustettava, palamaton akustiikkalevy, joka on kapseloitu 0,1 mm paksun valkoisen, UV-suojatun polyeteenikalvon sisään. Se on kehitetty tiloihin, joissa hygienialta ja puhtaudelta vaaditaan erityisen paljon. PARAFON Hygiene Baffle kestää matalapainepesua. Joustavan asennuksen ansiosta akustiikkalevyä voi käyttää monissa ympäristöissä, joihin tasaista alakattoa ei voi asentaa. Tuote ei kestä suola- tai öljypitoista ympäristöä eikä voimakasta UV-valoa.

Tutustu vaativien tilojen 
akustiikkaratkaisuihin >>